ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Ако изборите за кмет бяха днес, за кой бихте гласували?
lilifunken написа на 01.09.2011 г.:
Мистикс е прав.Тотев не осигури пари за града,а титлата му никак не е малка-областен управител и то след като е от управляващата партия.Как да знаем,че ще бъде по-добър с парите в бъдеще?!

mysticx написа на 01.09.2011 г.:
Боиле , всичко което го каза е така и е факт, но не мога да се съглася с теб във връзка с Тотев. Като човек на ГЕРБ и част от пловдивския управленчески колектив, той не успя да посредничи успешно между правителството на България и община Пловдив с цел осигуряване на финансиране от правителството. Вместо СГлавчо да се кара с правителството, Тотев трябваше да се намеси и да ни осигури парите от софийския боклук ,например. Той не го направи, възможно е това да е с предизборна цел, а евъзможно и никакви пари да не видим и при неговото управление , макар и от ГЕРБ.

7G написа на 30.08.2011 г.:
Понеже тук много се спекулира с понятието "ибрикчия",само ще попитам дали е имало по-голямо ибрикчийство някога,като това от страна на "Срамчо" Атанасов,спрямо Свинския бос?

Боила написа на 30.08.2011 г.:
Към Afanasii

Не е хубаво да се лъжат и манипулират хората, както ти правиш!

Бул. Руски, единия мост на Герджика и моста на Адата ги завари от лизача Чомаков, а като си за истината провери какви са новите тротоари само след 1,5години!!!

Трябва да си реалист и НАИСТИНА да разполагаш с ПОВЕЧЕ ФАКТИ!!!

Една част са казани от "karpe", но има още мнооого!

Като например кой взема обществените поръчки на общината особенно за горивата и как така Пловдив е вече около 11 място по икономическо развитие, да не говорим, че е на 16 място по усвоени /т.е. подадени, одобрени и усвоени/ пари по проекти по европрограми???

И как при неговото управление общината пропусна да атакува кражбата на Панаира, на Стария град и т.н. и т.н.!!!

И как пак по негово време не се газифицира почти нито една голяма общинска сграда, училише или детска градина!!!

СРАМ Е ЗА НАШИЯ ГРАД такъв кмет!!!

ВЪН ПРЕДАТЕЛЯ С(Г)лавчо, който предаде вота на пловдивчани и даде властта на т.нар. комунисти /всички от ДС т.е. КГБ/ които грабят от 6-7 години града ни така, както кърджалии не са го грабили!!!

Смятям, че ГЕРБ нямат алтернатива и въпреки, че не се е доказал Тотев, ще гласувам за него, защото знам, че има кой да го възпира, за да не върши простотии!!!

Bayern Munchen 1900 написа на 30.08.2011 г.:
Тотев кмет ! Волен президент !

karpe написа на 30.08.2011 г.:
Към Afanasii Аз това което казваш не го оспорвам , но нищо от него не е в моя квартал. Само ще ти кажя че и доден днешен паметника на Кан Крум не е довършен. Та какво ще кажеш по въпроса ? Къде отиде обещанието на Атанасов да направи парка зад паметника? Нещо по въпроса? Да попитам по другия важен въпрос който ме интересува къде е обещаното разширение териториялно но Пловдив? Сега от сто дола вода ще почнеш да ми носиш тези са виновни тези го стопират онези еди какво си. Ами да така е , но защо обещава като не зависи от него? Та защо ГЕРБ ги няма в управлението на Пловдив като част от управляващите? От къде на къде се пръкна БСП на тяхно място? Защо беше подменен вотът на Пловдивчани? Да знам че не е виновен Славчо , но хората покрай него го провалиха. Така че е време да си ходи. И на мене ми харесва като човек но е прекалено мек и оставя другите да му се качват на главата. А иначе в успехите му забрави най важното и това е завода за преработка на отпадаци. Това е по важно за Пловдив от всеки булевард или градинка. Но въпреки всичко Славчо остана сам без подкрепата на районите си кметове точно заради шайката разбоиници който му дърпат конците. Аз лично много съжалявам че така се получи но станалото станало. На есен Атанасов вече няма да е кмет , за добро или за лошо така ще е. А че повечето пишещи тук и идея си нямат нито какво е направил нито какво е пропуснал да направи то това е ясно. Не виждам защо се мъчиш да им обясняваш неща който дори не ги интересуват. Просто им е казано да пишят и те пишят.В Пловдив имаме прекалено много безгръбначни.))))

donboneti написа на 30.08.2011 г.:
Ще подкрепя кандидатурата на Георги Титюков. Имам много добри впечатления от работата му. Отзивчив, обръща подобаващо внимание на всеки, който се е обърнал с някакъв проблем към него, нещо което малко политици правят. Има качества, които за съжаление повечето кандидати за кметския стол не притежават. С опита който е натрупал през годините и личните качества, които притежава, за мен Титюков е идеалният Кмет на града ни. И моето мнение е, че ако бъде избран Георги Титюков ще постигне за града ни много повече от колкото би постигнал всеки друг от кандидатите. За 20 години през които се занимавах с политика се научих да преценям много добре възможностите на всеки един политик. Познавам почти всички кандидати и знам кой на какво е способен. Знам, че Титюков може съм убеден че няма да ме разочарова, нещо което за другите кандидати не съм сигурен.

Afanasii написа на 29.08.2011 г.:
Какво е свършил Славчо?!
Обновен и разширен булевард България,Руски,Карловския път,моста Адата,Герджика,инфраструктурата на Гребната база,Бунарджика,Цар Симеоновата градина,Градската градина,Братската могила,нови чешми по центъра и на Бунарджика,нови тротоари,подменена водопроводна мрежа,нови спирки,нови и безброй пеики,кошчета,контейнери за смет,обозначени за контейнерите места,безброй цветя,храсти,дървета,чисто нови улични стълбове и осветление,боядисани стари,куп нови паметници,обновени и отремонтирани Пеещи фонтани,отремонтираната Мечка в градината,безплатни всички детски ясли в града и със сигурност още много неща,за които аз не знам,защото съм най-обикновен жител на града.Хайде сега,ако може,недоволните от Славчо да напишат кой от предишните кметове е свършил нещо подобно и какво по-точно-с факти и аргументи.А не празни приказки,псувни и грозни думи,защото те издават само безсилие и ниска култура на пишещия....АМФИТЕАТЪРА с който ибрикчията се хвалеще



ото скорццени написа на 29.08.2011 г.:
За никой всички са маскари ,видяхме ги колко пари струват Баста да се оправят както могат писна ми ....

karpe написа на 29.08.2011 г.:
Аз реших и ще гласувам за Гиньо Матев. Харесвам си го като кмет на Тракия и ще го подкрепя и като кандидат кмет на Пловдив. Дано успее да спечели и да пренесе опита си в полза на Пловдив. Макар че ще ми е жал че ще напусне квартала , но Пловдив е преди всичко в душата ми. Замислете се по въпроса с гласуването. Това ще определи развитието на Пловдив за следващите четери години. Аз не искам да попаднем отново в някоя дупка , а вие?

Xena написа на 28.08.2011 г.:
Не мога да реша за кого ще гласувам, никой от кандидатите не ми изглежда стабилен. Може би Дани Каназирева. Но и за нея не съм убедена.

Afanasii написа на 26.08.2011 г.:
Прав е Славчо ще пускат мюрета..... той поне не е ибрикчия знам, че се сетихте кой е ибрикчията (човекът който мие на султана гъзъ след тоалетна)

mimi kopova написа на 24.08.2011 г.:
За да се промени нещо в Пловдив трябва да се променят хората начело на града. Смятрам, че Дани Каназирева и "Съюз за Пловдив" могат да променят нещата в положителна посока, защото са хора познаващи законите, знаещи и можещи.

Нина Аврамова написа на 22.08.2011 г.:
За да се промени нещо в Пловдив, трябва да се привлекат инвестиции, да се усвояват средства от евро-фондове, чрез проекти на местно ниво! Да има нов обществен модел, в който гражданските организации участват в управлението, компетентни хора по конкретните проекти! Експерти в различните области, не хора, които нищо не рабират и после само се оправдават защо нещо в Пловдив не е станало!

tcanova написа на 13.10.2010 г.:
И ,като продължение на мисълта от предния ми коментар: Слага се удобен кмет на провинциалните градове. И се започва ГОЛЯМОТО ТОЧЕНЕ на пари по европейски програми и фондове. Налагат се софийски консултантски,проектантски или надзорни фирми . А после се чудим какви са тези палати,построени в покрайнините на София!

tcanova написа на 13.10.2010 г.:
Ясно е ,че всеки кандидат за кмет се издига,за да служи НЕ НА ГРАДА СИ,а на партийни или лобистки интереси. А,ако кмета започне да се дърпа и да не играе по свирката на поръчващия музиката-веднага го нарочват за НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАЛОУМНИК ,ПРОДАЖНИК И КРАДЕЦ. Така ,че който и да е кандидат за кмет ,все едно -НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ в града ни!!! Нещата се диктуват от 120км в западна посока.

radostinakoleva написа на 13.10.2010 г.:
ГЕОРГИ ТИТЮКОВ!!!

Nik_ написа на 09.10.2010 г.:
Аз не съм убеден, че е на 100% сигурен изборът на кмет от ГЕРБ в Пловдив. И то не за друго, а заради местните лица, които представляват ГЕРБ в Пловдив. Последно във времето беше скандала в ОУ "П. Славейков": нова директорка от ГЕРБ (г-жа Георгиева), нов началник на РИО от ГЕРБ (г-жа доц. П. Кацарова), нов областен от ГЕРБ (г-нТотев) и т.н. Тези хора оправдаха ли очакванията ? Тези хора ще мотивират ли жителите на Пловдив да гласуват отново за ГЕРБ? Или ще има негативна реакция и ще има отново гласуване против ?

Teofil написа на 07.10.2010 г.:
Нашите следващи управляващи като кметове и държавници нетрябва да бъдат от България.Без комунистически корени.Независимо дали са от Хаити или Сомалия.

7G написа на 06.10.2010 г.:
Факт е,че от 20 години не е имало политическа сила,която до такава степен да няма алтернатива,както ГЕРБ,поне що се отнася до сегашните партии на политическата сцена.Така че следващият кмет 99% сигурно ще е от ГЕРБ,въпросът се свежда до това как би могло да се извлече максимум полза за града от този факт.Лично аз засега съм склонен да не гласувам на местните избори за пръв път от 1990 г. откогато имам това законно право.Пропускал съм някои парламентарни избори и не съжалявам за това,но никога местните,защото за мен Пловдив е на първо място,а България на второ.Но съм отвратен от продажничеството на местната власт,от тукашните политиканчета,които гледат на евентуалната си бъдеща роля в управлението на многострадалния ни град единствено като на възможност да стъпят на врата на опонентите си,не и да помогнат да се измъкнем от това икономическо и политическо блато.


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: