ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Ако изборите за кмет бяха днес, за кой бихте гласували?
karpe написа на 13.09.2011 г.:
Знаешли обеден съм че ти плащат да твориш такива чудесии. Не искам да те убеждавам в правотата си , защото не виждам смисъл да споря с радиото. Защитавай си ГЕРБ и недоносчетатаму и бъди рахат. А по въпроса с оная ми работа съм сигурен че има повече мозък в нея от колкото в твойта главичка. И само да вметна че за да са такива условията по договора със Софийският боклук главна заслуга има какати Радка ( Дани Каназирева ) , по онова време шефка на ГЕРБ Пловдив. Вземи и се запознай с въпроса за 50 милионният заем преди да драскаш глупости . Това кой какво ти разправя не е задължително да отговаря на истината. А твойте писания ми се струва че са базирани главно на това кой какво ти е разправял за нещо си!! И последно не си крий партийната принадлежност , няма смисъл да ни лъжеш , то си личи . Достатачно е човек да ти прочети един два поста и му става пределно ясно чия подлога си ( за последното да ме прощаваш , но по правилна дума не намерих).

Sargon III написа на 13.09.2011 г.:
Моля: "Г-н Грозев преряза лентата на втората улица, реконструирана по европейски проект"..."Последният ден на август се превърна в истински празник за жителите на ул. "Ангел Кънчев". В късния следобед тя беше озвучена от хубава българска музика, която създаде настроение за жителите й - от най-възрастната баба Миланка, до най-малките дечица. Поводът беше откриването на втората улица, рехабилитирана по проекта "Обновена и модернизирана градска среда в гр. Нова Загора"." Това веднага ми излезе с търсачаката, има и много други, но не ми се занимава да ги разглеждам и да пействам тук.

УМНИКА написа на 13.09.2011 г.:
Европа НЕ ДАВА ПАРИ ЗА ПЪТИЩА ВЪТРЕ В ГРАДОВЕТЕ!!! Няма нито един квадратен милиметър градски пътища в България, построен с пари от безвъзмездна помощ на структурните фондове на ЕС. Тези пътища, за които говорите в София, Бургас и т.н. или не са градски(а транзитни, крайградски, околовръстни...), или европейското им финансиране е ПРОСТО ЗАЕМ от ЕБВР, точно такъв, какъвто не ни позволиха на Пловдивчани да усвоим, щото Бойчо се разсърди на Славчо!!! Тези, който пишат за пътища по европроекти, или са болезнено тъпи и некомпетентни, или откровено лъжат, по една или друга причина(УБЕДЕН СЪМ ЧЕ Е ПЪРВОТО)! А ако някой пък е в състояние да ме опровергае, моля, нека заповяда, но нека е конкрететен.

Sargon III написа на 12.09.2011 г.:
kapre, пак мислиш с оная си работа, ама май и тя би трябвало да мисли по-добре. 50-милионният заем трябваше да се спре, това беше безумие и очевиден опит да се краде. Като толкова искаха да оправят улиците, Славчо и сие трябваше да спечелят европроекти, поне част от сумата да дойде от Европа. Решенията, естествено, ще ги връща, защото повечето са идиотски. Проблем на Славчо е, че явно не е прочел това, което е набучил на копието и си е помислил, че парите за боклука вече са в касичката му и е решил да си ги разпределя. Е, не, не са там! Вина на Славчо и сие е, че направиха бюджет без осигурени ресурси, не на Тотев и той няма защо да се натиска за тези пари. Те са за Пловдив, така е, но си има договор и той все още не е нарушен! Да, за мен е нормално това, което прави Тотев. Той се грижи за интересите на ГЕРБ, не е предател като Славчо. Може Пловдив да е прецакан, но Славчо и сие са триста пъти по-виновни от Тотев. Що се отнася до Дянков, правилно се изказа против заема. Той, обаче, не го блокира, както си мислиш. Сигурно би го направил, но няма тази власт. Банката сама прецени, че не трябва да се отпуска, вероятно отчитайки и неговото мнение. Сега ще се плаща на експертите, защото Славчо и сие не се опитаха добре да проучат на какво могат да разчитат. Пак добре, иначе цели 50 млн щяхме да изплащаме!

Деница Пеева написа на 12.09.2011 г.:
Нещо да кажете за емблемата на града ни - Панаира, който Чомаков и Славчо подариха на олигарха Гергов. А какви ги върши този олигарх дали ви е известно. Какво по показателно от това ,че Чомаков веднага след мандата си се гушна под крилото му. Същото ще направи и Славчо ако не го изберат пловдивчани за втори мандат.
Гласувахме за него, а той какво направи - и това ли не Ви е известно. Гласувайте за този Въртиопашко и ще видите до къде ще стигнем.

karpe написа на 12.09.2011 г.:
На против за мене е доста притеснително и то защото това е признак че не може да се справи с работата си. Ами участието му за спирането на 50 милионният заем с който щеше да оправи пътната инфраструктура и вътрешно кварталните улички? Ами това че връща почти всяко решение обратно и по този начин забавя и без това мудната администрация. Това за тебе какво е? Подпомагане за Пловдив ли е това или съботиране на работата на кмета и но общинският съвет?? А парите от договорените Софиски боклуци бяха запланирани и проблем се получи че след като са запланирани и не пристигат въпреки партиините дружки на Тотев (ето тук можеше да покаже че му пука за Пловдив) той не направи нужното за да подкрепи бюджета на Пловдив. Този човек пречи всячески на сегашното управление на Пловдив. След като парите не идват трябва да се пренасочват от другаде особенно след прецедента който сътвори Дянков и го натресе на Пловдив и пловдивчани с блокиращият му глас при отпускането на 50 милионният заем. Парите които същата банка която трябваше да отпусне заема прибра за консултаций ще ги плащаме аз и ти и останалите пловдивчани ако не ти е ясно . Няма да е Тотев и партийната му дружинка. Ето по този начин аз виждам помоща на Тотев за Пловдив. Явно за тебе и това е нормално. Аз бих подкрепил Тотев само и единствено ако опонента му е от БСП .

Sargon III написа на 11.09.2011 г.:
karpe, не знам защо си решил, че съм очарован от Тотев. Няма да гласувам за него на първия тур и това трябва да е достатъчно дори ти да разбереш, че не го харесвам особено. Но, на втори тур той със сигурност ще участва и най-вероятно съперникът му ще е Славчо. Тогава ще го подкрепя, защото Славчо е селяндур, предател и туркофил. Това, че Тотев често сменя работата си не е много притеснително, в днешно време това е нещо нормално. Тотев не е заставал срещу интересите на Пловдив, освен във въображението ти. Кога е станало това? Ако визираш неизгодния за Пловдив договор за боклука, Тотев не е имал никакво участие там - решението и условията за прием на отпадъци са дело на Славчо и съветниците. Да, можеше да настоява за по-бързо изплащане на парите, но не е длъжен. Пък и да го направи, няма да се промени нищо. И така е по-добре, защото с парите ще разполага новият кмет, който дано да не е Славчо. В крайна сметка набий си в главата, че този боклук можеше въобще да го няма и тези пари да не се дължат, с една дума и без тях Пловдив трябваше да може да се развива. Нещо, което не се случва сега! А, Славчо се опитва да убеди всички, че заради закъсняването на парите за боклука се проваля бъдещето на Пловдив. Ами, ако нямаше боклук, какво?!

karpe написа на 10.09.2011 г.:
Към човека тема Sargon iii Гледам се заяждаш с всички на ред който не споделят твоята гледна точка. Тотев ще е най лошият вариянт за кмет на Пловдив. Първото и може би най важно за всеки нормално мислещ човек е че Тотев не е завършил нищо което е започнал като политика и пост през последните години. Визирам избирането му за районен кмет (завърши скоропостижно ,както знаем и остави неописуема бъркотия в района) , след това избирането му за депутат ( и там не го виждам в парламента, защо ли?) , в момента е областен управител ( като гледам и там няма да си изкара мандата! )??? Та след като си толкоз лют привърженик на мамин Тотю то кажи на всички нас какви гаранции може да имаме ние като Пловдивчани че Тотев няма да зареже и кметуването ??? Е ти си ! Дай смислен отговор на този ми въпрос. А човека който написа че Тотев като областен управител застана срещу интересите на Пловдив е абсолютно прав. Той постави партийните интереси над интересите на Пловдив и пловдивчани. Ето за това никой нормален пловдивчанин няма да го подкрепи. Може да ти е мъка на той нито заслужава нито ще бъде кмет на нашия прекрасен град.

Sargon III написа на 09.09.2011 г.:
lilifunken, пак дрънкаш общи приказки! Славчо води битки, които му отърват, те не са непременно в интерес на повечето пловдивчани. Ето, да вземем прослувутия "софийски боклук". Първо, Славчо преди миналите избори наляво и надясно тръбеше, че ако стане кмет, повече софийски боклук няма в Пловдив да влезе. Да, ама не би - първата му работа беше да приеме такъв боклук и усилено лобираше сред съветниците за приемането му. Второ, Пловдив се е съгласил на изключително неизгодни условия за този боклук, които може да се прочетат в този сайт. Славчо също има вина за приемането на тези условия, които после набучи на копие. Формално, те са спазени за сега и ако правителството преведе парите до края на годината, всичко ще е чисто от негова страна. Всичкото това тръшкане на Славчо може да заблуди само елементарни хора, които не са си направили труда да анализират ситуацията и да се запознаят със споразумението. Като твърдиш, че нито една партия не се интересува от нас, нека ти напомня, че Славчо е член на безпринципна партия-хибрид - ВМРО-НИЕ, за която също може спокойно да се твърди, че е отроче на постсоциалистическите комунисти. В крайна сметка, Пловдив не е имал разходи за боклука, а боклук можеше и да не влезе. Тогава, така или иначе, нямаше да има пари, които "София дължи на Пловдив". Е, значи и без тези пари би трябвало Пловдив да се развива добре, но това не се случва. Нима целият провал на управлението на Славчо се дължи на "липсващите пари за боклука"?! Нима Пловдив трябва да се превърне в сметище, за да може Славчо да го облагороди?!

lilifunken написа на 09.09.2011 г.:
Саргончо,оставям настрана квалификациите ти,защото не ме касаят.Що се отнася до кмета и борбата,той единствен от кметовете досега води битки за Пловдив-за оцеляването на Операта ни,за парите за боклука,за стадиона...И стига с тия партии-не разбрахте ли,че нито една не става,нито една не се интересува от интересите на страната ни и всички нас.Комунистите си изплетоха кошницата и ни играят театри,наречени СДС,ОДС,БСП,ДПС,ГЕРБ...а пък все те с парите и властта.

Канар 1 написа на 09.09.2011 г.:
Всеки друг , но не и тОтев !!! гЕРБ са врагове на Пловдив.

Sargon III написа на 08.09.2011 г.:
lilifunken, като оставим настрана, че говориш глупости, ти сам си противоречиш! Искаш да се обяви неподчинение, да се правят походи и стачки, а хвалиш Главочът, който не е организирал нищо подобно. Единствено гледа лошо и се заканва, размахвайки копие като неандерталец. След това се целува сластно с ББ. Цяла война на Либия обяви, ама не ще един поход на недоволните до София да организира. Нито той, нито жалката му партийка.

lilifunken написа на 08.09.2011 г.:
А защо трябва някой да се бори с ББ?! Това не са ли нашите пари,на гражданите на Пловдив?Вместо всичко Пловдивчани да обявим неподчинение заради геноцида към нашия град,да правим походи,стачки,всичко възможно,ние водим спор кой ще е по-подходящ в борбата.Защо има борба?Защо ББ си играе с града ни,заради политически игри и шмекерлъци.Аз гласувах за него,въпреки резервите към простащините му,но даването на доверие може и да е временно.Твърде много дечица на комунисти пак се намърдаха по всички нива,твърде много връзкари,а уж щеше да е друго.Славчо наистина се бори за Пловдив и направи много,въпреки препъванията.Градът е по-красив от всякога и няма да рискувам гласувайки за друг,ако ще да е от партията на най-върховния вожд.

Sargon III написа на 05.09.2011 г.:
Afanasii, как точно си представяш защитата на интереса на Пловдив пред ББ? Е, сега имаш кмет със силно его, обаче хич и не забелязвам да успява да го защити. Та, как точно кметът трябва да се бори с ББ - какво е твоето виждане?

Afanasii написа на 05.09.2011 г.:
Аз никой не защитавам само констатирам! БОИЛА да го питам ти за кой гласува преди Славчо?? За комунистите или ДПС защото Чомаков го наричаш лизач?? Ти би ли поверил изцяло твойта фирма на мениджър без никакъв опит , мамино синче и без собствено мнение. Това, че той си пише някви работи за професионалния му опит е дрън-дрън. Аз знам как се работи при мама и тате. Или пък как се стажува. Разликата е в светлинни години. Аз съм убеден, че Тотев не може да защити интереса на Пловдив пред силното ЕГО на мутрата Борисов и той го доказа това с парите за боклука!!!

Sargon III написа на 03.09.2011 г.:
В днешно време, ако някой пише грамотно, не значи, че е интелигентен. Но, ако пише неграмотно - определено не е. Не съм най-умният, но си мисля, че съм умен над средното ниво. Матев никой не го знаеше преди да стане кмет на Тракия и бе избран, защото беше лансиран от ВМРО-БНД. И едва ли само двама районни кметове са спечелили на първи тур в цялата страна, ама да не задълбаваме. Истината е, че няма да стане кмет на Пловдив. Това е абсолютно невъзможно! Ще събере няколко хиляди гласа, но нищо повече. Гиньо е армейски офицер, т. е. a priori е тъпак. Има хора, които обичат да бъдат командвани от тъпи шапкари, аз и много други не сме такива. И няма да гласуваме за Гиньо.

karpe написа на 03.09.2011 г.:
Към Sargon III Ти ли си най умният баца? Щом казваш че другите не са интелигентни може и да е така! Та един не интелигентен да ти каже да си помислиш малко повече преди да сътвориш поредният шидьовър на глупоста си. Матев е районен кмет и той е избираем , не го е назначавал някой че да му е благодарен. Матев е един от двамата районни кметове в цяла България който спечелиха още на първи тур. Та като започнеш пак да го сравняваш и нареждаш до назначаемите зам. кметове имай в предвид леката подробност че той няма нищо общо с тях. И единствено задължен и благодарен може да бъде на жителите на район Тракия. Докато това същото не важи за никой от другите двама споменати от тебе. Аз природно не интелигентния ти подсказвам мъничко за да не излагаш своята интелигентност повече. А за мене Матев ще е новият кмет на Пловдив.

Sargon III написа на 03.09.2011 г.:
Nemski05, поне му научи фамилията. Щото от "Тютюков" може някой да прескочи направо на "Кютюков"...

nemski05 написа на 02.09.2011 г.:
Лично аз бих подкрепил кандидатурата на Георги Тютюков. Като човек занимаващ се в сферата на политиката съм успял добре да анализирам и направа за себе си съотвените изводи. За да просперира един град е важно да се отдели огромно внимание на подрастващите поколения. Много важно, че някой си политик открил мол, магистрала и т.н. По важното е как ще възпиташ подрастващите, които един ден ще управляват и ще се грижат за града. Да се създаде една нормална среда, в която децата ни да станат хора, защото каквото посееш това ще пожънеш !! От моите наблюдения Тютюков е един от най-активните кандидати. С него на власт градът не само ще има стадион от висок ранг, но и ще се подобри инфраструктурата на града. Другото,което ми прави впечатление на мен кат спортист е именно отношението му към спорта и спортното бъдеще на децата от града. АЗ СЪМ ЗА ТЮТЮКОВ !!

Sargon III написа на 02.09.2011 г.:
Титюков, Матев, Търновалийски - това са възлови фигури от сегашното управление, те са обвързани с него. Самият факт, че се кандидатират за кметове е неморален - щом искат да са такива, значи не им харесва сегашното управление, а те са част от него. Поставете се на мястото на Главоча - все едно да уредиш някого на работа при теб и той да ти изяде хляба. Тези хора не заслужават никакво уважение! Отдавна са видели как стоят нещата и щом не са им отървали е трябвало да напуснат, за да могат сега с чиста съвест да се включат в надпреварата за нов кмет, а не до последно да лапат. Самият Главоч е мегатъпо селянче, което качи поне 20 кила по време на кметуването. Излъга и ГЕРБ, и ВМРО-БНД, които го издигнаха на тази длъжност. Почти нищичко не е направил, повечето неща, които му се приписват, са стартирали или са с осигурени средства от предишното управление на Чомаков. Да не изброявам колко гафове направи - като се почне от комичните с Енергийния форум, Панагюрското съкровище, тоалетната от изложбата, войната с Либия и стигнем до сериозните със софийския боклук, заема за малките улички, проекта за Небет тепе, нулевото осъществяване на европроекти. Така че, никой интелигентен пловдивчанин не би трябвало да гласува за някоя от горните кандидатури.

Страници:Предишна1 ... 3 4 5 6 7Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: