ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Ако изборите за кмет бяха днес, за кой бихте гласували?
калпазанчо написа на 06.10.2010 г.:
ехоооо,кой ще гласува?

Ohu Bohu написа на 05.10.2010 г.:
И аз като poto поддържам мнението,че кандидат на ГЕРБ за кмет и още повече Иван Тотев ще бъде автогол за града ни.Много смешно ми става,като чета определения,че Пловдив е в това състояние заради Славчо Атанасов.Ще каже човек,че при предишните ни кметове по града ни са се изливали реки от мед и масло.Само си помислете върху факта каква щеше да е инфраструктурата на града ни,ако всеки кмет през мандата си досега беше "оправил" по два булеварда.Икономиката на града ни (и не само нашия) няма как да се вдигне докато всеки по-голям обект се изгражда в София.Относно до това,какъв кмет да изберем,моето мнение е,че не трябва да е от партията (партиите) на предишния и настоящия премиери на България.Относно кандитатура на независим кандидат се опасявам от факта,че наистина от него нищо няма да зависи.Който и да се кандидатира за кмет,ако няма редовно и достатъчно финансиране от София е обречен.И в момента и след една година аз лично виждам двама основни играчи в борбата и това са Славчо Атанасов срещу Иван Тотев.Имам мнение за плюсовете и минусите на двамата,но няма да ги обяснявам сега,но между кандидата,който прави нещо и има мнение по въпроса и между кандидата,който прави нещо по мнението на други бих избрал първия или както имаше един лаф: "Ела зло,че без теб още по-зло".Просто изказвам мнение и не агитирам с него.Ако бъркам с нещо и от това Пловдив ще спечели бих се радвал и бих се извинил за думите си.

poto написа на 01.10.2010 г.:
Чакаи малко? Властта не беше ли с Чомаков първият мандат, кво стана, още втората година започна голямото крадене.ОК, независимият кмет не е вариант, но кои тогава е? Ясно, е че Тотев ще е кандидата на ГЕРБ, послушното кученце на Боико в Пловдив. Казваш властта да е с кмета, я кажи тогава Варна, как се оправя бе майна, че е и толкова добре с кмет комунист, някои ще кажат ТИМ, да ама не!!! Човек, аиде з.е*и за момент Пловдив, иди малко по България, въобще, кадето ГЕРБ са стъпили има има ли каквото и да е раздвижване? Ако ти не можеш аз ще ти кажа СОФИЯ!!! Това ще слушаме, какво иска София, каквото каже София, както наредът Софиянци, цяла България ще се съобразява със София, щото премиера е банкски шоп, и за него по дълбоко от Искъра няма, и по високо от Витоша няма, и на които не му пука за деугите градове и техните нужди. По удобно му е да настани негови градоначалници, да подхвърля по някои кокал на населението и вълка сит и агнето цяло. Тоя момент го гледаме 12 години. Кажи каква е гаранцията, че представителя на ГЕРБ ще защитава пловдивските интереси, а не това, което би му било спуснато от София? Кажи, ми от каде си толкова сигурен, че ГЕРБЕРСКИЯ кмет, ще донесе толкова желаният подем за Пловдив? Аиде кажи ми как ГЕРБЕРСКИЯ кмет, ще вдигне стандарта на живот на пловдивчани, и млъквам. Аз ще ти кажа, това ще е поредното разочарование за пловдивчани след Пачо Гърневски, Чомака и Славчо идва ред и на Тотев.

Green Grass написа на 01.10.2010 г.:
До пото
:-)))
Нямаше да пиша повече, но хайде. Задаваш интересни въпроси,на които сам знаеш отговорите. Да стария град се разпада, да Пловдив е супер зле икономически. Едва ли искаш да изпадам в детайли защо е така. Инициалите С.А. говорят достатъчно.
Обаче много нагло даваш оценки за хора и партии, за които и хал хабер си нямаш как биха управлявали през един 4 годишен мандат.
Пловдив бил трън в очите на софянци ??? Ало на софянци им е през оная работа, в наше време всеки сам се оправя. Е, да готино е да има някой да обере пешкира, иначе трябва да кажеш - Ние сме некадърници.
Бойко неидвал, а защо да дойде ??? И при кой да доиде ??? При теб ??? или при другарите от БСП ???
Истина та е, че единствения шанс за града е централното и местното управление да са еднакви /както е бил случая и с цитирания от теб кмет/.
Що се касае за независимия кандидат. Та какво ще направи викаш - като Парикян. Интересно как ще донесе в града едни 100-200 мил. като и общ. съвет няма да е негов даже ???
Виж само от това разбирам, че хич не я хващаш работата.
Пречили на заема, та града и безработицата викаш се съвземат със заем ? - Браво на теб !!!
Истината е, е няма нито един инвеститор от 20 год. Та независимия ти кмет сигурно ще докара и инвеститори. Да, бре те се водят за ръка сигурно. Водят се подкрепата на държавата, която С.А. неполучава заради маймунските си номера, а липса на всякаква активност от негова страна.
Най-вероятно нито ти ще ме убедиш в нещо, нито аз теб. Но аз смятам, че най-полезно за града ще е едно управление на герб. Ползващо се с подкрепата на ББ и държавата. Всичко друго е мижем да те лажим.
А виждам, че и хората смятат така, което е добре !!!

Teofil написа на 01.10.2010 г.:
Някои които да нее с Бьлгарски корен.Може дае от Сомалия.

poto написа на 01.10.2010 г.:
Кои ти говори за Славчо бе нашият? Славчо не може две приказки на кръст да каже, та нашите мозъци ли да промие??? Моля те кажи, на какво те научи житеиският ти опит последните 12 години, когато се водихме по системата" Гласуваме, за представителя на властта", кажи Бойко, кога е уважил едно пловдивско мероприятие? Защо не ни отпуснаха нужният заем за уличките, защо сме след Стара Загора по процент безработица??? Отасти заради некадърният ни кмет да, но везната не се ли наклони от факта, че Бойко Борисов нехае за Пловдив, и че иска веднъж за винаги този велик град да колабира и да не е трън в очите на софиянци? Демокрация казваш, а демократично ли е да гледаш как Пловдивските забележителности се разпадат. Как старият град заедно с тепетата се рутят, и некадърната община нехае. Какво си мислиш, че представителите на ГЕРБ им пука ли. Аз не искам Тотев, не искам Славчо, аз искам кмет примерно като Диран Парикян. Наречи ме идеалист, но този кмет не се вписва в представителите на властта, защото такъв човек може да вдигне градът ни на крака. Аз ще гласувам за различното, за това, което Пловдив не е имал, може да съм губещ но ще видя кои ще се кандидатира за независим.

poto написа на 01.10.2010 г.:
Не знам, това ми прилича на работата с Чомака, окраде ни, е.а ни, забива ниг го ама много яко, 4 години, и ние какво направихме по въпроса, ми естествено, това което винаги е било логично за нас.....избрахме си го на ново. Тук е грешката на пловдивчани, винаги се водим по това, което гласуват софиянци, кои е силният на деня. Този силен е оставен там с едничката цел да защитава предимно софииски интереси, а в случая имаме премиер, които защитава САМО Софииски интереси, и на всичкото отгоре не може да ни понася, е негов представител ли трябва да е градоначалник??? Съвземете се хора, и даите да говорим вече наистина сериозно. Това не може да продължава, ние да си избираме палячовци за кметове, такива каквито ни натрисат софинци. Вижте сега какви палячовци ни представят, това ли е Пловдив, които искаме да виждаме, Славчо ли е неговото лице. Не си мислете, че ГЕРБ ще ни представят по различен, даже и Тотката ще е по лош.

Green Grass написа на 01.10.2010 г.:
До господата по-долу. Да сте чували, че при демокрацията има различни мнения ??? Пишели коментари под статии и сега се ядосвали, защо коментарите им нехващали декиш ??? Ало наште !!!
Нормалните хора ходят по улиците и на база житейския си опит си правят равносметка за кой да гласуват. Не като четат ваште коментари под статиите :-))) Жалко нали :-(((
Дори и бясното проминане на мозъци предприето от С.А. несработва. Война, обсада, блокада, бали, заеми .... а бре ненормалници. Още малко остана.
Гледайте анкетата и си мислете. Збогом /както го беше написал Ст. Данайлов/

Чичо Ичо написа на 01.10.2010 г.:
Рото е много прав това пловдивчани сма повече от овце Неслучайно селяндурското поведение на властимащите в софия е грандомандско и високомерно спрямо Пловдив Нека ни изсипват боклук нека ни стоят улиците разкопани и недовършени нека Пловдив е дълбока провинция ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО Гласувайте за герб и всичко това следващите 4 години ще е реалност за съжаление не виждам за сега алтернатива анкетата го показва

poto написа на 01.10.2010 г.:
Аз ли съм малоумен, или нещо в този град живеят мазохисти?? С какъв акъл на всичката тази гавра с градът ни, с тази антипловдивска политика, ГЕРБ води в класацията. Кажете ми какво положително се случи в Пловдив, различно от това, което ни бе завещано от предното правителство. Явно приказките дето си ги пишем под темите си остават само такива. Пловдивчани, осъзнаите се бе майна, Бойко като всеки Шоп ненавижда Пловдив. Искате Тотката герберската подлога дето мълчи като зараснъл г.з и прави равнис мирно пред пожарниаря, да ни управлява както му наредят от София? Ми нали ония ще му скимне идеята да се изгаври за пореден път с нас, и само да му свирне, ще си изсипят боклука в градската градина.Знам, че звучи налудничево, но наистина Пловдивчани трябва да се говори сериозно, кои искаме да ни управлява следващите 4 години. Да се изтъкнат плюсовете и минусите на всеки един кандидат. Не може всички избори едно и също, и Пловдив да потъва все по надолу, а след този избор дето се очертава от анкетата, ще потъне завинаги, и няма да се надигне никога.

Администратор написа на 01.10.2010 г.:
Гласувайте в анкетата на първа страница на Plovdiv24.bg и обяснете тук причините за вота си.

Страници:Предишна12 3 4 5 6 7


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: