ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Ако изборите за кмет бяха днес, за кой бихте гласували?
ppppppp написа на 19.05.2013 г.:
За Иван Тотев...

Молеца написа на 20.04.2013 г.:
За Дончо.Само той може да оправи нещата.

неви написа на 09.04.2013 г.:
Божидар Здравков внук на един от най успешните кметове след освобождението на България, доказал се демократ.

Rock Forever1912 написа на 28.03.2013 г.:
За Иван Тотев съм! Но против цигарите, който му се пуши да излиза навънка!
Не ме кефи да седна някъде да хапвам и пийвам и да ме окадяват с наглия си дим! Може ,но само с ел. цигари! Нищо лично против пушачите освен да не го правят в ресторантите !

Виктоалия написа на 28.03.2013 г.:
За този който ще разреши да се пуши в заведенията. Не на Европа.Колко държави разтури и още ще си патим от нея!

Тодор Теодоров написа на 19.03.2013 г.:
Кой Славчо?

niko488 написа на 11.03.2013 г.:
САМО ЗА СЛАСВчО БИХ ГЛАСУВАЛ..ТОЙ Е НАЙ ДОБРИЯ КМЕТ ЗА ПЛОВДИВ

nedko62 написа на 10.03.2013 г.:
за локомотив-Пловдив

Ivan Djokov написа на 05.03.2013 г.:
за никои.

памида написа на 26.02.2013 г.:
за ГЕРБ разбира се, защото те са единствените от досегашните 23годишни, които си признават грешките и не ги е страх да поемат отговорност/в лицето на ББ/и да поискат извинение ако сгрешат./Който не работи, той не греши/

мим4ето написа на 04.11.2011 г.:
Всеки кмет на Пловдив който се заиграе с БСП или Доган си отива

mailens написа на 25.10.2011 г.:
БСП подкрепят Слав4о >>> Това мился че говори достатъчно само по себе си за кого трябва да се гласува !!! П.С. Не съм от Герб !!!

7G написа на 25.10.2011 г.:
Който гласува за славчо,все едно гласува ЗА чалгата,ЗА селянията,ЗА мизерията,ЗА липсата на развитие,ЗА циганските каруци по улиците,ЗА Свинаря,долев и гогова и т.н. Накратко - който гласува за "езиковеда",гласува против Пловдив,по-точно за разграбването и обезлюдяването на града.

симеон_25 написа на 25.10.2011 г.:
само за Славчо Атанасов

poto написа на 24.10.2011 г.:
Вразумете се бе хора....в никакъв случай Славчо, всеки друг да, само този не!!!

недъгавия написа на 24.10.2011 г.:
ЗА НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ,нито кмет,президент или общ.съветник неми трябва.Това са само лапачи на пари.Аман от търтей.Нестига че работим за жълти стотинки ами и тези айлязи трябва да хрантутим.

donboneti написа на 21.10.2011 г.:
Наистина разсъждаваш старомодно.

Sargon III написа на 21.10.2011 г.:
През чепа ми е, дали е грозно. Важното е, че е истина. Те го Титючето - "се оттеги от управлението на общината, отрече се не само от партньорите си но и от своите" - на кого ли ми напомпня?! А, май на Славчо - същото предателство. Те, краставите кучета се надушват. Явно, за много тук е голям подвиг да предадеш другарите си. За мен не. За мен е неморално да си избран от една партия и, отказвайки се от нея, да запазиш изборната длъжност. Може малко старомодно да разсъждавам, но не го одобрявам това. И, какво е направил точно за спорта в Пловдив? Не се сещам, не че съм в спортните среди. Забелязвам, обаче, че Бухалов е в списъка му със съветници, а последният май го отсвириха за концесията на Гребната база. Която много спортисти не одобряваха, поне така разбрах от медиите. Та, какво точно, персонално, е направил Титюков за спорта в града? Защото, ми омръзна да чувам това клише, че бил направил "много за спорта"... Титюков е зам. кмет от досегашното управление, той е обвързан и морално, и материално с него и просто не е в състояние да предложи нещо по-добро, от което пловдивчани със сигурност се нуждаят! И не ми разправяй, че е с десни убеждения - не може да си с десни убеждения и да се дупиш на Славчо и псевдокомунистите. Или, може?! Сигурно пак разсъждавам старомодно...

donboneti написа на 21.10.2011 г.:
sargon III мног е грозно отношениет ви към хората, които имат своя визия и застават зад за кмет на Пловдив различн от този на управляващата коалиция ГЕРБ-АТАКА. Категорично няма да подкрепя нито едните, нито другите.Те не го заслужават най-малкото защото през целия мандат правеха всичко възможно общинат пловдив да спре да се развива. По въпроса за Титюков. Първо той стана заместник Кмет когато ГЕРБ се оттеги от управлението на общината, отрече се не само от партньорите си но и от своите, които отказаха да играят по гайдата на Тотев и Борисов.Титюков се зае с един ресор, който беше доста занемарен и успя да постигне повече от колкото са постигнали неговите предшественици през последните 20 години. Всъщност всички проекти за община Пловдив умишлено се бавят от управляващите държавата.Презумпцията е, че като провалят Славчо и ще спечелят изборите. Само че пловдивчани са интелигентни хора и няма да допуснат простотията и безотговорността да управляват града. На ГЕРБ по би им отивал лозунга "РУШИМ ПЛОВДИВ". Нито ГЕРБ още по-малко АТАКА имат нещо общо с дясното политическо пространство и който ще Борисов да да докара за да го идентифицира с дясното, то той ще си остане човека Г¬йто идол е Тодор Живков.
А за Пловдив единствения кандидат, който е подходящ за кмет на Пловдив е ТИТЮКОВ. За него ще гласувам, а на втория тур -всеки, който не е от управляващата коалиция.

Sargon III написа на 21.10.2011 г.:
Аз ще гласувам за Атака, темерутче, после за ГЕРБ на втори тур. Не ме мисли мен, а ходи да лижеш бати Герги, че яко ти го е надървил за още четири години!

Страници:Предишна1 2 3 4 5 ... 7Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: