ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Ако изборите за кмет бяха днес, за кой бихте гласували?
joroRsh написа на 20.10.2011 г.:
sargon III мноо си прост брат ми... плюят те а ти си мислиш, че дъжд вали ;)) успех в живота на село!! Мноо ясно че ни правят на луди бойковците и накрая искат да гласуваме за тях! И ти ще гласуваш нали? браво, юнак!

7G написа на 18.10.2011 г.:
Имам чувство,че ако някой очаква на такива избори да се появи мъж или жена,който/ято да бъде Личност,трябва да има търпение до някой следващ живот...

temenuga написа на 18.10.2011 г.:
Честно казано нямам идея за кого да гласувам ,никой не е Личност , а ако не гласувам пак лошо ...

Богданов написа на 17.10.2011 г.:
В никакъв случай за некадърниците ГЕРБ и в частност за Тотев!

Sargon III написа на 15.10.2011 г.:
Rezone, не знам, дали си платен драскач на Титюков или просто страдаш от латентен (или не чак толкова) хомосексуализъм. Но, недей да лъжеш хората! Според теб е публична тайна, че Тотев убедил Дянков и Борисов да бавят парите за боклука. На първо време, прочети хубаво споразумението за този боклук, което е поместено в този сайт. Ама, хубаво, ако трябва, помоли някой по-грамотен да ти помогне. Засега то се изпълнява перфектно, макар и да не е изгодно за Пловдив, но не Тотев е виновен за това. Дори да допуснем, че Тотев е искал забавяне на парите, той е напълно прав - защо да се дават на некадърния Главоч, да ги подари на Гергов ли?! По-добре да бъдат преведени на новия кмет и ОС. Проектът за Небет тепе е провален само заради общината, Тотев няма нищо общо. Провери документите, които също са поместени тук. Единствено Пловдив и Дупница са закъснели, като Пловдив е последен. За Нова Загора не знам, но представителят на Созопол е бил там на време. Чети, Rezone, чети - написано е на ясен български език. Какъв свидетел си, има документи с точното време до минута. Ако, знаеш за някакви нередности, съобщи конкретно какви са! Там ли си бил, че толкова много знаеш?! Документите фалшиви ли са? Ако е така и имаш доказателства - незабавно информирай Прокуратурата! Кажи ми сега, Титюков откъде има пари за цветен вестник от 16 страници, който намерих в пощенската си кутия? Никой друг кандидат не ми е изпратил толкова обемна агитационна брошура! От къде има пари Титюков да си поставя билбордове на възлови места далеч преди да започне официалната предизборна кампания?

Rezon написа на 15.10.2011 г.:
Искам да напомня на тези, които искат да гласуват за Иван Тотев, какво е направил той ПРОТИВ нашия град, иначе той си е мислил, че го прави против Славчо Атанасов. За парите от софийския боклук е публична тайна фактът, че Тотев е убедил Дянков и Бат Бойко да не се плащат, докато Славчо е кмет. Защото това мамино синче се притеснява да не би с тези пари Славчо да си върши по-добре работата. Другият сериозен факт е проваленият европроект за Небет тепе на стойност 6 милиона лева. Лично аз съм свидетел, че други общини като Созопол и Нова Загора закъсняха повече от Пловдив в последния ден, но ето че сега община Созопол на 18 октомври вторник ще подпише в регионалното министерство договора за финансирането на своя проект. На община Нова Загора й приеха документите, но после им отказаха договор с мотива, че щяли да си оправят площада в центъра и да оправят осветлението на улиците си - странен мотив наистина. Тези два факта са за много сериозно големи суми и са достатъчно убедителни за себичната същност на Иван Тотев, че не милее толкова за нашия град, колкото за себе си. Аз ще гласувам за Георги Титюков, който само за 2 години от работата си като заместник кмет свърши повече работа за младежта и спорта, отколкото предшествениците му за цели 20 години! Вярвам в Георги Титюков и енергичния му екип!

Sargon III написа на 14.10.2011 г.:
Митко 1, ти тъп ли си или да?!?!?! Точно Атанасов докара тук софийския боклук, след като твърдеше, че няма да приема такъв през предишната изборна кампания!!!

Митко 1 написа на 14.10.2011 г.:
За Славчо.Той не разреши на Бойко да докара боклука в Пловдив и много други такива.

ББ1912 написа на 14.10.2011 г.:
ннннняма да гласувам за Тотев!!!!!

Kiro_BG написа на 13.10.2011 г.:
АТАНАСОFF НЕКА ДОЙДЕ КРАЯ НА ГЕРГОВ АКО НЕ СЛЕД ТОЗИ МАНДАТ НЯМА ДА ИМА ПЛОВДИВ А ТАБЕЛА ГЕРГОВО....ВЪН ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ

Tomo написа на 10.10.2011 г.:
Тотев

свиня написа на 08.10.2011 г.:
може ли човек да заложи на куц кон в едно конно състезание.Може ако някой друг му плати залога на състезанието.Та това е отговорът за копуване (разбирай)дето друг плаща за състезанието.Затова има толкоз куци коне на тез избори.

Нина Аврамова написа на 29.09.2011 г.:
Разбира се, че за арх. Илко Никиолов.

Дидо Иванов написа на 24.09.2011 г.:
Мисля си, че нашия град е от европейски мащаб, но се управлява много провинциално. За кмет ни трябва личност с опит в националното управление, а не някакви местни играчи, обрамчени с обръчи от фирми и огърлици от олигарси. От всички кандидати единствената национална фигура е Владимир Дончев. Затова го подкрепям и ще гласувам за него.

7G написа на 22.09.2011 г.:
Навсякъде дават града ни като отрицателен пример в усвояването на еврофондовете,казано иначе - превърнали сме се от културна столица в посмешището на България. Това - по въпроса за "успешното управление" на "Голямата глава"...

tisho69 написа на 22.09.2011 г.:
Никога, ама никога не бих гласувал за Тотев. Човека който първо си отвори улица за хотела като стана кмет на източен .....
Славчо и с малко успява,при това без подкрепа, а с пречене от страна на бат бойко...

Cimbala написа на 21.09.2011 г.:
Аз бих гласувал за кмет на Пловдив за г-жа Каназирева ! Ако бъде избрана със сигурност ще има на всеки ъгъл кафемашина да си пием кафенце ! ;) :P Също бих гласувал и за Новите Лидери - Ваня Митева и Данчо Джермански ама вече ги няма на политическия небосклон ! :))

Деница Пеева написа на 18.09.2011 г.:
СЛАВЧО АТАНАСОВ = ГЕОРГИ ГЕРГОВ - сиамски близнаци

Sargon III написа на 13.09.2011 г.:
kapre, никой не ми плаща и съм безпартиен. Разбирам, че като мангалотурчин си длъжен да защитаваш Славчо, но поне се опирай на факти. Много добре съм се запознал с договора, има го качен и в този сайт, може да ми проследиш и коментарите към него. Що се отнася до Каназирева, нямам високо мнение за нея (въпреки, че бих я плякал). Не защитавам ГЕРБ, просто казвам нещата такива, каквито са. Славчо е тиквеник и ГЕРБ няма нищо общо с това. Има три възможности на втори тур - Славчо, Тотев и Търновалийски. Аз ще гласувам за тотев, защото не съм мангалотурчин, нито съм псевдокомунист. Тотев общо взето за мен е с неизвестни възможности и качества, но предпочитам неизвестното, пред предизвестената некадърност и тъпоумие!
idin, дай по твоята логика да не ползваме търсачките и интернет, а?! Е, аз съм обикновен човек и нямам в момента достъп до специализирани източници, не съм си го и поставял като цел. Но, с търсачката намерих и други данни за ремонтирани улици не само в малки градове от ранга на Нова Загора, но и във Варна. Естествено, не мога да гарантирам абсолютната достоверност на информацията, но източниците са десетки и някак си допускам, че има някаква истина в това, че улици се ремонтират в градовете с пари от Европа.

УМНИКА написа на 13.09.2011 г.:
До Sargon III
Ами аз като напиша Елвис Пресли в търсачката, ми излиза че и е жив и здрав, и си пие кафето на някой остров, но.... "Конкретен" не означава да ми пействаш глупостите на някой бездарен "опитвач" да създава медия, а да ми посочиш процедурата, законово-регламентирана и реално съществуваща, по коя оперативна програма, от кой фонд на ЕС. Не някакви измислици за баба ти Миланка. Може да се правят малки пътчета, по селските райони, но не и в градовете. Това е!


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: