ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
2 години управление на Иван Тотев
Каква оценка ще дадете на двугодишното управление на кмета Иван Тотев и администрацията му?
14%
2 (слаб)
9%
3 (среден)
11%
4 (добър)
28%
5 (мн. добър)
38%
6 (отличен)
Daniela T написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 4 (добър)

Трябва да е фанатично заблуден човек, за да каже на бялото черно, т.е. да не признае, че центърът на Пловдив е много променен - европейски облик - цветя,осветени сгради...Представям си пространството около р.Марица - парк,а в нея как плуват патици. Там би могло да се извърши голяма промяна! А иначе - несъмнено - никаква перспектива за развитие, за работа на младите, но това е друга тема...

Мария Учикова написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Пловдив никога не е бил толкова величествен. Имам възможността да пътувам много из България и Европа , но сега се прибирам с нетърпение за да видя г-н Кмета ни каква нова красота е измислил да сътвори докато ме е нямало за една - две седмици :) Пожелавам му да продължава да ни изненадва !!!

dani_karvalio написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

За две години се направиха значително много промени в положителна насока

Бобибо написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Определено не съжалявам, че гласувах за Вас, подкрепям напълно това, което се прави в града- и Римския стадион, и Античния театър, и Одеона и разкопките пред пощата и още и още. Все се надявам, че в следващия Ви мандат може и да се намери начин за финансиране на подземната улица под главната- би било страхотно. Не съм първа младост, но нямам спомен някой от другите кметове да е направил толкова много даже за цял мандат. Успех, кмете!

dorovto написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

отличен

samanta написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Изключително развитие на града! Минали са само 2 год. от мандата, а се разрешиха многогодишни проблеми, които никой досега нямаше смелост да направи- напр. разваляне концесията на спирките; проектното финансиране на куп обекти- от археология до социални услуги и ремонт - саниране на детски градини и др.Строят се нови градини, а не се закриват. Проектират се нови и от догодина няма да има проблем с местата. Да споменавам ли Колодрума, , подобрената инфраструктура и др. Културните фестивали са нарицателни! Това е само за 2години! Нямам забележки, да гледа смело напред; харесвам младостта му и амбицията да направи града по-добър.Да се учи от грешките и да не се разколебава

ЕVO написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

k

Djounsa написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Радвам се господин кмете ,че за 2 години направихте толкова много колкото другите не успяваха за цял мандат ! Само тва с високия данък на МПС не ми харесва :)

Мария Калонкина написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 4 (добър)

Ако премахнете всички тенекиени, неугледни гаражи и павилиони из града и се отворят улиците и тротоарите, съвсем ще доближите и класацията за най-добър кмет на Пловдив

Raikonen-plv написа на 12.11.2013 г.:
Здравейте господин Тотев,аз ще ви дам добър 4 за да не се възгордеете и продължите да градите Пловдив.Много се направи за града в сравнение с вашите предшественици,но и много можеше да се направи.Надявам се докрая на вашия мандат града ни да е още по-хубав.Например парк Лаута може да стане още по привлекателен,подлезите да се превърнат в това което трябва да са,а не това което са сега.Да направихте много,но какво стана с възел Скобелева майка,все пак това е едно от лицата на града.Ще си позволя и малко да ви критикувам,как можахте да приемете тази безумна наредба за притежание на домашен любимец?Нямам против да плащам данък,но чак пък 50лв.И с това ще се съглася,но глобата от 25лв, налагана за това,че не си си платил данъка до края на март,извинявайте,но е пълна простотия,като се има предвид,че на другите данъци наказателната лихва е от порядъка на 3-5 лева.Замислете се колко приходи ще има общината от такива безбожни такси.И накрая желая ви здраве и решимост при вземане на решенията в името на Пловдив.

Петър_2020 написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Поставям оценка Отличен 6 защото Иван Тотев е единствения кмет след 1989г. който е направил нещо за нашия град. Всички кметове взети заедно не са направили и една малка част от това което той на прави само за две години. Браво!

JustLoko написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Много добър 5

yordanr1 написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 2 (слаб)

Слаб кмет

kal4o90 написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Г-н Тотев доволен съм от Вас,но ако кажа само суперлативи,според мен няма да има нищо градивно в мнението ми.След като довършете всичко с което сте се заели и проектите които сте започнати,искам да обърнете внимание на тротоарите в целия град.Те са под всякаква критика.Много е грозно и опасно,майки с колички деца и възрастни хора да вървят по улиците.Съгласете се с мен,че една майка с дете,ако тръгне да минава по тротоара с количка,то детето вътре ще е все едно в турболенция.Да обърнете внимание на това Пловдив да разшири територията си и премахване на изкуствените обшини-Родопи и Марица.Също така нашия град е най-красивия в България,това е вън от всякакво съмнение,но по отношение на стандарт на живот,заплати и намиране на работа не е сред първите.А нивото изобщо не е високо като цяло в България.Мисълта ми е по ефективно екипа ви да търси по крупни инвеститори за Пловдив,които трайно да създадат работни места,и нямам предвид шивашки цехове,където парите са смешни,а заводи и предприятия от тежката индустрия.

Ilian Pehlivanov написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Най добрия кмет на града ни!

Марияна Гунчева написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Има прогрес за града.

Katiahr написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Много се направи за града, много съм доволна от това, което виждам да се случва ежедневно около мен. Старият град просто свети. Браво! Харесва им и бързата реакция на администрацията при подаване на жалба. Не ми харесва, че системата за пускане на SMS и в синя зона, не работи ефективно. Лично на мен се случи да платя за престой и да ми сложат скоба, заради не отчетен SMS от системата. Разбрах, че доста често се случва.

smirn0ff написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Отличен 6

Tedx написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Първият кмет от доста години, който в реалност прави нещо и има амбиция Пловдив да заприлича на нещо!

DogoArgentino написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

На фона на всички останали бездарници от 20 години насам си е направо много добре.Ако за оставащите 2 се направят толкова неща колкото за тези 2 бих казал че ще е най-добрият кмет за "прехода".


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: