ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
2 години управление на Иван Тотев
Каква оценка ще дадете на двугодишното управление на кмета Иван Тотев и администрацията му?
14%
2 (слаб)
9%
3 (среден)
11%
4 (добър)
28%
5 (мн. добър)
38%
6 (отличен)
Rolf написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 4 (добър)

"+" Подобряване на инфраструктурата на централната част на града, както и на основни пътни артерии, пак в центъра на града.
"-" Приемане на не дотам изгодни решения за гражданите на Пловдив, като тихомълком разширението на "синята зона" и то в квартали, които не попадат в центъра на града. Разширение от което само пострадаха живеещите в тези райони, но общината не стана по-богата, защото просто никой не събира такса там, вдигат се колите на живеещите, а приходящите в града никой не може да ги закачи. Така наречената "общинска полиция" не си върши работата и не допринася за запълване на бюджета на общината, чийто кмет е Иван Тотев. Фирмата за подръжка на чистотата в града също не си върши работата, като улици които са попаднали в "синя зона" се чистят по 4 пъти в годината, а собствениците на имоти на тях плащат солени такси смет. Фирмите превозвачи в градският транспорт продължават сами да си изготвят графиците и както те си знаят сами да си ги спазват.
Иначе човекът е симпатичен и определено мотивиран да си свърши работата докрай и за това в края на третата година му пожелавам да си заслужи по-висока оценка от мен.
П.П. След като завърши залата дано да организира един грандиозен метъл фест!:)

Evgeni Dimchev написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Много добър 5 давам на Господин Тотев. За малкото време което имаше направи доста добри неща за града като започна от инфраструктурата , което е най важното в един град. Отделно всичките бъдещи проекти на общината са обещаващи и се надявам да се реализират.

Mr Burns написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Мн.добър 5

monch написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Усвояване на средства и резултата от тях - 6;
Работи се повече за сметка на политиканстването - 5;
Градът се развива, и се гледа в перспектива - 6;
Развитие на туризма - 4;
Сумарно - 5.50!!

Toncho Milenov написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

На този етап на фона на управленията на Славчо Атанасов и преждеуправляващите Иван Чомаков и Спас Гърневски спокойно му пиша 6-ца. За да остане обаче такава оценката и в края на мандата, смятам, че трябва да бъдат завършени вече заявените проекти - в това число Модър-Царевец, паркингът и новата Цар Симеонова градина, площад Централен поне на фаза идеен проект или още по-добре няколко идейни проекта, които пловдивчани да можем да обсъдим публично, крайното решаване на проблема с детски градини и ясли (именно защото се работи усилено последните 2 години, този край вече се вижда). Като бонус мисля, че поне 1 кръстовище на 2 нива няма да е хич зле. Има няколко места в Пловдив, които плачат за такова нещо и всички ги знаем кои са. Вероятно забравям още няколко проекта, но това, че дори не мога да запомня всичко, което се прави или се заявено, че ще започне да се прави само може да ни радва. По същия начин ако започна да изброявам направеното в последните 2 години като започна от ремонта на моста на "Васил Априлов", какъвто поне аз от както съм жив не съм виждал, също вероятно ще пропусна някои, затова няма дори да се пробвам.

Манол_Гочев написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Според мен кметът се справя Отлично за двугодишното му управление и направи много повече от Славчо Атанасов само за половината си период на управление !
Естествено всеки греши и , естествено и той за нещо все е сгрешил , но се вижда , че работи за интересът и развитието на Град Пловдив !

FORZA LOKO написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

доволен сам

млад техник написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Айде от мен да е първият коментар. За мен има съвсем малко грешки до тук. Бих писал дори 6, но нека има причина да се старае още повече, че след 2 години да можем да му пишем 6.

pla-men 1912 написа на 12.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Справя се много добре, както и съм гласувал. Дори клони към отличен :)

Администратор написа на 11.11.2013 г.:
На 7 ноември станаха 2 години от управлението на кмета Иван Тотев и новата власт. Дайте оценка на управлението на кмета, заместниците му, районните кметове и администрацията. Изкажете Вашето мнение, дайте Вашите препоръки, какво според Вас трябва да се промени. Изкажете положителните и отрицателните страни на това управление, според Вас!

Страници:Предишна1 ... 30 31 32 33 34 35


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: