ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
2 години управление на Иван Тотев
Каква оценка ще дадете на двугодишното управление на кмета Иван Тотев и администрацията му?
14%
2 (слаб)
9%
3 (среден)
11%
4 (добър)
28%
5 (мн. добър)
38%
6 (отличен)
aahasfer написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Трябва още да *натисне* както *Общинска полиция*,така и шефа на КАТ за повече ред по улиците в Пловдив!

Paleta написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Не се е правило нищо за хубавия ни град преди г-н Тотев, продължавайте в същия дух, успех!!!

iskcoclxdcx написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

толкова неща свърши,колкото никой до сега

Sirocco написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Отличен, не защото е перфектен, а защoто това са най добрите опити които съм виждал за смислена, усъвършенстваща се политика която се простира отвъд необходимото за всяко градче и взема в предвид че това е Пловдив.

Таня Ст написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 2 (слаб)

Много слабо, не мога да разбера как този човек още не си е подал оставката. Излязоха записи от събрание на Герб, от които стана ясно, че това е кмет защитаващ пратийните интереси, а не на пловдивчани.Г-н Тотев не коментира собствените си думи, а се чуди кой го бил записал. Абсолютна наглост. Безработицата се увеличава, заплатите в града са ниски, нищо не се прави, за да се подпомогне средния бизнес. Много , много слабо.

m3Lo написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Добър е :) сравнение със Славчо П. :)

nslryrnd написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 3 (среден)

И при неговото управление пътя Пловдив - Асеновград без абсолютно никакво развитие, което бе обещано. Но успеха му в другите области е неоспорим. Понеже след обещаните "срокове" даже и една "копка" не бе направена по развитието на този път, и от тогава на сам имаше катастрофи с ЖЕРТВИ, му давам среден.

Светослав Неделчев написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Засега се справя.

Естествено има си и своите грешки.

ico66 написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 3 (среден)

Много съм доволен от това, което се прави в града за неговото развитие и Пловдив става много красив особино в центъра, обаче нека да обясни на пловдивчани, защо осветлението на стадион Лаута струва 1 100 000 лв. /според думите на кмета/ и защо същото осветление, което горнооряховската фирма направи на "Лудогорец арена" струва само 500 000 лв. Къде потъва разликата, под масата ли се връща или се разпределя някъде другаде. За сметка на това на мен, а и на Вас Ви вдигат от 2013г. с 30% данъка на старите бракми и за кола на 12г. трябва да плащам 300 лв. само защото е Дизел и е с по-голяма кубатура. Защо "Лудогорец Арена" струва 500 000 лв. и се плаща от джоба на собственика и защо Лаута е 1 100 000 и се плаща от Община Плавдив г-н Кмете?

Specter написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Определено добре се работи за момента, кмете мислиш ли за хората с добро и те ще мислят по-същият начин за теб! Дерзай имаш нашата подкрепа, недей ни разочарова!

Ttoni написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Доволна съм от управлението на господин Тотев.Пловдив се промени за изминалите 2 години от неговото управление.Много ми се иска инфраструктурните проекти, за които има вече изграден план, да се осъществят. Нека градът да продължава да се развива!

валентин валентин написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Перфектно мислещ човек, развива града.

Стефка Майорова написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Млад, умен, амбициозен, изключително информиран, деен, резултативен!
Силни първи две години!
Кметът благодарение, на който кв. Съдийски след дълги години чакане вече има модерна детска площадка, за която преди получавахме само и единствено голи обещания!
Само така г-н Тотев! Успехи и за напред!

Carla написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

За първи път Пловдив случи на кмет! Има разни скандалчета от време на време, разни компроматчета, но в сравнение с предишните кметове Тотев заслучава оценка не 6, ами 106.

мим4ето написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Нито един кмет до сега не е правил за Пловдив това което се случи през последните две години Браво! Доволна съм от избора, който направих преди две години!

The_Reaver написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Градът се развива в добра посока, смело мога да кажа, че имаме една от най-добрите пътни мрежи в страната, който е обикалял знае, например във Варна какво е положението, като град, голям колкото Пловдив. Има план за развитие и се инвестира във видими за хората проекти, а не просто парите да изчезват някъде. Има още какво да се желае към икономическо развитие, за привличане на инвеститори и създаване на нови работни места, както и политическа воля за решаване на един от най-належащите проблеми на града ни - премахването на измислените общини Родопи и Марица.

Gyurses Shaban написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

За първите 2 години показахте на пловдивчани,че сте правилният избор. Направихте много за града за кратко време и показахте, че когато има желание има и начин. Поздравления за инфраструктурните проекти, пожелавам на всички нас те да се осъществят. Бих искал да дам моите препоръки за развитието на Пловдив. Мисля, че може да се направят повече усилия за привличане на инвестиции и развитие на индустриализацията край Пловдив, мисля че това е по-скоро национален проблем, но все пак местните структури играят важна роля затова. Мисля, че трябва да се заемете сериозно със стадион "Пловдив", защото Пловдив има капацитета да напълни този стадион във всеки един мач. Както каза и колегата по долу тротоарите са в окаяно състояние и трябва да им се отдели особено внимание. Също така бих бил много радостен ако при ремонтирането на пътищата имаше по- голям контрол за да се работи по- качествено, а не да се получава така, че след няколко месеца пак да се нуждаят от ремонт. Моята оценка е базирана на това, че свършихте много работа, но имате още много за вършене. Мисля, че е трудно да достигнеш определено ниво, но е по трудно да се запазиш на него. Г-н Тотев, имаме очаквания от Вас, защото показахте, че работите правилно и се надявам оценката "Мн. добър" да е допълнителна мотивация за "Отличен". Пожелавам Ви успех :)

koko написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 2 (слаб)

Много слабо, довърши някои неща но като цяло слабо.Градът ни се е превърнал в огроно препятствие за мяйки с колички, предварително трябва да проучнаш маршрута от къде да минеш.Знам го от опит наскоро станах дядо.

x900 написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 2 (слаб)

Не се справят. Тотев може да има голямо желание да служи в полза на пловдивчани (въпреки, че не съм убеден), но администрацията му имитира дейност що се отнася до интересите на гражданите - за корпоративните интереси, традиционно, стандарта е друг.

Кирил Янков написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Браво на кмета и на всички около него. Живея в града от 5-6 години и мога да кажа че в момента има голямо развитие и да продължава в същият дух !!!

Страници:Предишна1 ... 28 29 30 31 32 ... 35Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: