ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
2 години управление на Иван Тотев
Каква оценка ще дадете на двугодишното управление на кмета Иван Тотев и администрацията му?
14%
2 (слаб)
9%
3 (среден)
11%
4 (добър)
28%
5 (мн. добър)
38%
6 (отличен)
Камен Касабов написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 4 (добър)

Можеше и повече да направи, има още много какво да се направи за Пловдив

Драган написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 2 (слаб)

Не е направил нищо съществено до сега.Само проекти за следващ период(ама кога е този период не се знае)

Boqn Prodanov написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

вижда се разликата в инфраструктурата на града, реализират се повече проекти, решават се доста проблеми

fungus написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 4 (добър)

Добри големи проекти, но за момента само проекти :)Засега 4, като се осъществят- 5.50 :)

мъро60 написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

по добро от мекерето славчо

alo написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 4 (добър)

:)

буби написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Не съм съгласна напълно с констатациите на г-жа Каназирева:
Много средства бяха вложени в благоустрояването на града.При никой кмет до сега градът не е изглаждал по този начин - чист,зацветен, озеленен.Защо винаги трябва да злословим, да не виждаме доброто?Да, има много още да се желае, но нима г-жа Каназирева щеше да направи повече?

koko58 написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 2 (слаб)

никога не сме плащали по-високи данъци,да си отива, и без това народа е на ръба на бедността.

nikola1970 написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

добро управление.Градът е сравнително чист и подреден.Специално в район Тракия в който живея се поддържат много добре градинките и парк Лаута.
Недостатък-таблата на градският транспорт-пълна измислица.Може да се монтират електронни табла и схема за движение на автобусите.

lfc4life написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 6 (отличен)

Да продължава все така !

Ботев Пд написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 4 (добър)

Добре управлява, но има още какво да се желае.

pest написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Най-добрият кмет. Успех и да внимава за троянски коне.
@вечно недоволните, които не обичат да плащат данъци
Засрамете се! Да си платиш данъците е чест за всеки достоен гражданин. В хубавите и добре уредени градове, данъците са по-високи. Нормално е! Селските тарикати са жалки Ганьовци.

Десс написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Г-н Тотев, аз съм завършваща студентка...не съм компетентна във всяка една област, за да дам своето мнение, но за това мн други хора са написали в коментарите си това, което ги притеснява и не им харесва. Аз лично съм на мнение, че сте направили много хубави неща за нащия град и той устремено се превръща в много красив и удобен за живеене. Мен лично ме притесняват и дразнят някои неща, на които много ще се радвам ако се обърне внимание. Предполагам и други граждани биха ме подкрепили. Едни от тези неща са:
1- Трябва да се обърне внимание на пътищата- има мн такива( не само булеварди), които се нуждаят не от кърпене, а от цялостно асфалтиране. А когато се поставят новите тротоари, не е нуждно да се отстранява всичката растителност и те да остават пусти( дори без кошчета за боклук)
2- новите спирки са добри, но на много места не са поставени такива или самите стари спирки са на места много неудобни за слизащите от автобусите, и за пешеходците. А на възловите спирки, с голям наплив на хора е ясно, че спирките трябва да са по-големии с повече места за сядане. Все пак много хора дори и правостоящи, когато е лошо времето разчитат на тях, за да се поскрият под тях
3- Трябва да се обърне внимание и то голямо на обслужващия персонал в градския транспорт- изключителна немърливост, неучтивост, според мен трябва да им се въведат униформи, в много случаи са адски арогантни.И все пак карат хора, майки с деца и възрастни, а не чували със зеле
4- Мнението ми е, че е крайно време да се предприеме някаква промяна на централна гара. Сградата е в ужасно състояние, а до колкото съм запозната имаше план за реконструкция, който дори се представяше на монитори в самата гара. Какво става с този проект и защо няма развитие!!!
5-Трябва да се обърне внимание на образованието...до кога ще ни преподават преподаватели със стари методи на обучение, изкукуригали и не правилно оценяващи студентите. Нямате си и на представа каква ужасна анархия се случва в универитетите...Нужен е контол!
6- Прочетох мнение относно местата, които се посещават от кучета. Нямам такъв домашен любимец, но според мен е нуждно да се направят по подходдящи такива
7- Трябва да се засили контролът по пътищата, но трябва да се промени и отношението на господата полицай, проверяващи за това. Шофьорите не сме банки...достатъчно скъпичко ни идват и другите такси
8- В област централен, а и не само има ужасно много сгради, готови всеки момент да се срутят. Около някои дори се поставят метални платна, уж за предпазване от преминаване, но те изглеждат ужасно, и пречат на преминаването на пешеходци, дори в някои случаи заемат голяма част от старите разкъртени тротоари
Знам, че има и още много неизказани проблеми, но в момента се сещам за тези. На ясно съм, че няма как за малкото време през което сте на власт всичко това да се промени. Но всеки гражданин таи в себе си надежда, че все по-рано нещата ще се случат.
Благодаря Ви,че отделяте време да прочетете всички коментари и Ви пожелавам успех.

Нели петрова написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Две години не са много за управлението на такъв град като Пловдив. Той съвсем изостана в икономическото си развитие благодарение на общите усилия на всичките му кметове до момента. За мен управлението на Тотев е по-добро от това на предходните му колеги, но за хората, живеещи в по-крайните квартали на града, работата му не е достатъчна. Давам оценка 5 заради непригодността на подлезите по бул. "Независимост"/"Цариградско шосе"/, превърнати в смрадливи тоалетни и заради ужасните тротоари, по които детските колички просто не успяват да лавират между дупки от липсващи плочи или гърбици от коренища на дървета, неоградени и неоформени, за да са безопасни за пешеходците.
И едно лично пожелание към г-н Тотев: бъдете по-комуникативен, защото хората не винаги са наясно какво точно правите с Пловдив.Преди да бъде видяно нещото, за него трябва да се говори. Имате прекрасния пример на Атанасов, който, наистина, само говореше, но ако се обединят делата с приказките, може да се получи добра комбинация!

1977 написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 4 (добър)

Може още много да се направи!

Stan Fox Sly написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Супер е кмета! Млад и амбициозен.

Ракетчик Матросов написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

Много добре! В оставащото време да се обърне сериозно внимание на градския транспорт като визия!

млад техник написа на 13.11.2013 г.:
Диана Захариева, обществените поръчки по закон се печелят от фирмата, дала най-ниска цена. Близки, далечни фирми все тая. Който даде най-ниска цена, той печели. Ако Вие или близка до Вас фирма може да предложи по-ниска цена за която и да е обществена поръчка - участвайте и ще спечелите. Ако не можете, тогава приказките Ви са празни и глупави.

Diana Zaharieva 1 написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 3 (среден)

Вижда се, че в града се извършват подобрения, които са по-скоро козметични, но все пак много нужни, но за да има реална промяна, която гражданите на Пловдив да усетят върху себе си, доходите си и т.н. трябва да се работи много в тази насока, а към настоящият момент това не се прави. Усвояват се кредити, които ако биха били усвоени от една частна фирма едва ли щяха да бъдат изразходени за тези дейности в такъв размер. Харчовете на Общината са много завишени - услугите и дейностите, за които се плаща са с цена много по-висока от себестойността им, като това е проблем не само в Община Пловдив, това е наследството на прехода - да изпишем едни пари за дадена дейност два три пъти повече за да остане и за нас по нещо. Това усещане за правене на нещата, което остава у гражданите е неприятно, обидно. Действително като си на такъв пост от всяко едно действие трябва да личи, че то е изцяло, само и единствено в полза на гражданите, като се отчита, че и съставянето на бюджета е в тяхна полза. Дори и да приемем факта, че конкретни обществени поръчки ще бъдат извършвани от фирми близки до властта, то тяхното осъществяване трябва да бъде по пазарни цени, т.е задължение на кмета е да направи такъв избор, все едно го прави за собствената си фирма, тъй като в този случай не би платил висока цена за нищо.

Silverflame написа на 13.11.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: 5 (мн. добър)

справи се доста добре. доста по- добре от неговите предшественици. това за бизнеса не зависи от него. не случайно хората са частници. да се оправят на частно. иначе, да, можеше и по- добре да е в града, но винаги може и по- добре. но предвид кризата и кадърността в кадрите в Пловдив.

Страници:Предишна1 ... 26 27 28 29 30 ... 35Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: