ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Приятелско дерби

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Съгласни ли сте да има приятелски благотворителен мач Локо - Ботев?
Съгласни ли сте да има приятелски благотворителен мач Локо - Ботев
86%
Да
14%
Не
0%
Не знам
Бай Тодор написа на 02.09.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

От кога го чакам.

rumen79 написа на 02.09.2010 г.:
Благотворителен може, но не и приятелски. Черно-белите никога няма да ни приемат за приятели.

И Костов написа на 02.09.2010 г.:
да

kurshaka1912 написа на 02.09.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Не

ТВЪРДО НЕ!!!

Temejik0 написа на 02.09.2010 г.:
Ай трагични сте бе хора ! Тва българина е страшна работа ... нямам думи просто да го изразя . От смешни по смешни ставаме , каквито сме ние Локомотивците същите боклуци са и Ботевистите тая натаена омраза е заради всички нас . Всеки един от вас да се замисли колко хоро и приятели има от отсрещния гланг и тях ли ги мразите ... Всичко тръгва от скапаните пубери който се мислят за голяма работа псуват по форомите и се мислят че са хванали господ за ... и кво всеки чете и се дразни от там ти майка ти татко ти и незнам си кво ?! Писнало ми е да чета някви гнусни писаници . Замислете се закакво ходите на мачове ? Предполагам за развличение както всеки един нормален човек на кому е нужна тая омраза ? И аз мразя цигани плащам им тока както всички вас ,вместо да се обеденим в една кауза и да се опитаме да направим нещо ние се разединяваме е за тва и държавата ни е на тоя хал . И кво като се мразим помежду си какво постигаме един гол х*й и нищо смислено , с тоя мач можем да помогнем много ! Аз съм дори за нещо по голямо . Нека направим торнир на Пловдивските отбори за благотворителност и да пълним стадион Пловдив , нека всеки мач да е празник за нас ... а не както сега война !





Fallen_Angel Ти си трагичен пич бих ти препоръчал да си одрежеш вените избиваш адските комплекси върху нещо което не можеш да контролираш ти !

Fallen_Angel написа на 01.09.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Не

Твърдо не - реванш за Морини '86 в благотворителен мач не се търси. Ако колегите от имотите на Лаут бей могат по някакъв начин, какъвто и да е той, да ме убедят, че мачът няма да е поредния реванш срещу Символът на Пловдив, то тогава бих си променил мнението. Това, което наблюдавам напоследък, обаче е точно обратното - "точки", коментари, простотии на корем, безсмислени коментари в нашите новини, откровена злоба и комплексарщина... Подобен мач би показал точно обратното на "благотворителност", а именно - реваншизъм.

Митко написа на 01.09.2010 г.:
Щом става дума за благотворителнос всичко лично отпада.Благотворителност това е все пак някаква кауза с положителна насока.Я си представи, че ти имаш нужда от такова нещо-тогава как би реагирал?Защо може да се правят благотворителни концерти, а пък да не може да се направи един благотворителен мач-нали спорта е за един мирен свят?

Bayern Munchen 1900 написа на 01.09.2010 г.:
Против съм , защото с отбора на ботев не сме приятели и няма как да се получи приятелски мач .

Митко написа на 01.09.2010 г.:
Разбира се-ДА, без значение кой отбор в коя група играе, дори ако е възможно да се направят контролни срещи между пловдивските отбори лятото,като приходите отидат за благотворителни цели.Що се отнася за приятелски срещи между Локото и Ботев винаги ще има публика,защото ще стане шоу.

srebrina10 написа на 01.09.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

трябва да се направи такъв мач!!! Както винаги, независимо кой отбор в коя група е ще се получи добър мач, а и превържениците на двата отбора ще превърнат мача в празник на града.

CAB написа на 01.09.2010 г.:
До всички пубери и НЕфенове които са писали тук: Тази тема е под формата на анкета с опция да се аргументираш. Анкетите са измислени за да може всеки да си покаже мнението и то да бъде взето в предвид за крайния резултат. Защо по дяволите коментирате и плюете другите гласували, та нямате ли си собствено мнение? П.С. Публиките на Локо и Ботев са "професионални" независимо какъв футбол играят и в коя дивизия са.

Бате Митко написа на 31.08.2010 г.:

ULTRAS селяните от Кистендил имате право да мълчите !

ULTRAS написа на 31.08.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Не

за кво ве ква футболна столица? като ше праим такъв мач да е между двата професионални отбори ЛОКОМОТИВ И СПАРТАК

Eдин отбор написа на 31.08.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

Разбира се аз съм за, но се съмнявам, че ръководството на Локо биха се съгласили да играят с нас.

RollingStones написа на 31.08.2010 г.:
Няма как това да е приятелски мач защото жълтурите никога няма да са приятели. По скоро благотворителен мач с баскетболен резултат.

plovdiv_football написа на 31.08.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Не

Не виждам как може да има приятелски мач между тези два отбора.

все тая написа на 31.08.2010 г.:
Разбира се, че съм За такъв мач и ми се гледа дербито, но нека си е в официален мач. Ще почакаме малко и такъв мач скоро пак ще има. Търпение му е майката! ..Защото сега реално такъв мач ще е "приятелски" колкото са приятелски и отношенията между Северна и Южна Корея .... Организирането му е сложна задача, тъй като само добри намерения нафенове и ръководства не са достатъчни....Организирането от гледна точка на охраната на безопасността му е сложна работа, защото ще трябва да се плати дебело на полицията, трябва да се ескортират агитки преди и след двубоя и т.н....Тааа.. "приятелски" мач между Ботев и Локо на мен ми звучи малко като "доброволна война" ....налудничаво малко.

Иначе, нека си ги срещнем за купата и да ги треснем надменните плебеи....ще ги боли 100 години поне !

Ако организираме приятелски БЛАГОТВОРИТЕЛНИ мачове, то нека е със Спартак Варна, примерно ... с Отбора на феновете...С тях сме близки по съдба, с буферите - не сме....нещо повече- с тях сме два различни свята и идеологии и аз не питая НИКАКВИ ПРИЯТЕЛСКИ чувства към тях ! Какво пречи в пузите през шампионата да организираме два благотворителни приятелски мача със Спартак Варна, единия там, другия в Пловдив. А постъпленията от билети, всеки отбор да даде на госта си. Така РЕАЛНО можем да изразим подкрепата и съпричасността си към техния отбор и тяхната кауза, която е близка до нашата, а не само с плакати на ТИ.

ventsy написа на 31.08.2010 г.:
По принцип да, но не съм сигурен дали агитките са дорасли за "приятелски" мач. Ако такъв се играе, най-добре ще бъде да е след края на сезона. Иначе може да играем за купата ...

na4ko написа на 31.08.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

бате митко написа преди 3 ч. и 35 мин.:
цитат:
Ако събраните средства ще отидат за плащане на тока на феновете на локу от кв. Столипиново или за свободата на Иван Велков, предпочитам да няма мач , а и да има аз няма да дойда!
И кой го интересува твоето малоумно мнение и че си нямал да идваш ... и парите ще бъдат събирани с благотворителна цел но се пак ти си жълт няма какво да те обиждам та ти и благотворителност сигорно не знаеш какво е знаеш само да нареждаш по форумите ....

Bayern Munchen 1900 написа на 31.08.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Не

не

Страници:Предишна12 3 4 5 6 ... 8Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: