ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Приятелско дерби

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Съгласни ли сте да има приятелски благотворителен мач Локо - Ботев?
Съгласни ли сте да има приятелски благотворителен мач Локо - Ботев
86%
Да
14%
Не
0%
Не знам
Митко написа на 22.06.2014 г.:
Да, както и да се възстанови турнира ТРИМОНЦИУМ...

Канар от Коматево написа на 24.05.2014 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

Според мен би било хубаво да се играе такъв мач ,но дано да няма кавги,насилие или други лоши неща,които ще развалят каузата.Аз съм ЗА!

намръщен написа на 27.04.2014 г.:
Да

lywche написа на 11.02.2013 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

Мисля,че колкото и да е приятелски мача и за добра кауза,все пак ще има количество спортна злоба и в отборите и в агитките! : ) Но нека погледем по-позитивно,аз съм ЗА! : ))

Марио Арабистанов написа на 01.11.2012 г.:
Гласувано в анкетата с: Не

Винаги ще се намери мизерник, който да развали всичко с к*р за тоя, х*й за ония. Не го заслужаваме приятелско дерби ;)

niki_62 написа на 16.10.2012 г.:
Ще бъде много добре да има по един такъв мач в годината, а със събраните средства от билети да се монтира огромен екран, примерно до пеещите фонтани в Цар Симеоновата градина, на който феновете на Локо и Ботев да гледат заедно футболни мачове. Мисля, че ще бъде готино, нали ?

mitenka написа на 20.08.2012 г.:
да

madritist написа на 03.08.2012 г.:
да но ще се избият

Яна М написа на 11.07.2012 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

ТВЪРДО ДА ! На мача Локомотив - Лудогорец имаше и ботевисти , за което се зарадвах много , но винаги ще има простащини ;х Само Локо !

filibe 1926 написа на 09.07.2012 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

Да,защо не.Още повече благотворителен!

ludia armenec написа на 28.06.2012 г.:
твърдо ДА спомнете си как се сплотиха двете агитки за събитията в катуница аз и моите приятели от БОТЕВ ЩЕ ОТИДЕМ ЗАЕДНО и ще покажем кой е Пловдив.Пловдив столицата на футболна България напред заедно с/у шопите

pokoloko написа на 20.06.2012 г.:
не е асеновец а марица

1+9+2+6 написа на 15.06.2012 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

Спомням си едно време как стадион "9-ти Септември не можеше да побере всички желаещи да гледат Локомотив и Ботев. А този стадион е най-големият в Б-я и с правостоящи е събирал 75,000 зрители. Твърдо съм за такава идея.


намръщен написа на 01.06.2012 г.:
Да! Даже не е лошо да се възстанови някогашният турнир "Тримонциум" с участие на "Ботев", "Локомотив", "Спартак" и "Асеновец". Може и на още два отбора. Все ще се избере подходящ момент. Възможност № 1 - преди началото на сезона. Ще се пообиграят новите варианти състави.Вариант № 2 При по-големи прекъсвания на първенствата, породени от лагер-сборове и квалификации на националния отбор.
Твърдо "Да"

kostadin94ad написа на 31.01.2011 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

няма да е много приятелска срешта !!!

poto написа на 31.01.2011 г.:
До коментара под мен. Бате ти Митко е хамалин в "Матраци .... " аиде да не стане реклама, но да кажем, че разнася матраци. колко умствен капацитет може да изискваш от човек с такава пристижна работа и такава странна прическа :D Тотален леш

Misfits написа на 21.01.2011 г.:
Донякаде съм съгласен, донякаде не. Не съм съгласен да има такъв мач, като съм донякаде повлиян от коментара на "Cherno-bql" не се бях сетил за това и мисля, че това което той каза е доста правилно. Но ако има такъв мач на "9-ти септември", съм сигурен,че тогава ще покажем на цяла България защо шопите са такива шибани, алчни комплексари.
Искам да обърна внимание на един абсолютен боклук, който често го засичам из Пловдив24 - Бате Митко. Това е навярно една от най-малумните личности в града ни, но за съжеление се срешат и такива индивиди в един сравнително голям град какъвто е Пловдив и почти съм убеден, че той не е пловдивчанин, а от околните села. Лошото е че този ограничен селянин (думата селчнин не я използвам като обида, а по-скоро обръщение към него в знак на уважение към родното му място) по някъква необяснимо странна причина, разбира от интернет. А най-лошото е, че е твърде вероятно да използва други интернет форуми извън пловдивската общност, като по-този начин излага град Пловдив и пловдивчани като цяло ;(
Искам да обърна внимание и на още една личност - Ботев1912, този индивид ми се струва далеч по-умен и кадърен от Бате Митко, то даже и дума не може да става за сравнение между тях двамата, макар че неговото изказване е меко казано доста глупаво. Всеки нормален човек без значение Ботевист или Локомотивец вижда временната класа в отборите в момента и никак няма да е чудно ако Локомотив победи при евентуална такава среща. Съшо няма да е чудно и ако Ботев бият. Отделно личността "Ботев1912" отбелязва как Локомотици ще мрънкат при евентуална загуба, както и отбеляза как Локомотивци са мрънкали, когато Ботев победи последния кръг с 1-0. А защо не отбеляза как Ботевисти мрънкаха около 10 години, в които нямаха победа и повечето от мачовете бяха загуби ???
За да завърша, не искам да си помисли, че заставам на Локомотивска страна. Сигурен съм, че има и локомотивци, които са не по-малко боклуци от Бате Митко.

Ники 83 написа на 08.01.2011 г.:
И каква е каузата?

pavkata1912 написа на 07.01.2011 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

но няма да е приателски според мен

georgi1202 написа на 26.12.2010 г.:
Гласувано в анкетата с: Да

Да, на стадион "Пловдив"!Този мач ще покаже за пореден път на шопите къде е футболната столица на България и защо този стадион трябва да стане национален, а не да се строи нов НЕНУЖЕН и ОСЕМ пъти по-скъп стадион на полето край София!!!


Страници:1 2 3 4 5 ... 8Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: