ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

За такситата ,цените и техните шофьори

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Имали луксозни таксита ?
иван тодороф написа на 02.11.2014 г.:
Имали луксозни таксита ? Сигурно този въпрос си го задават доста хора които редовно ползват услугите на жълтите коли. Отговора колкото и странно да звучи е : Да, има .
Таксиметровия превоз по дефиниция е ''обществен'' ,но би трябвало да е луксозен . За разлика от градските автобуси в които човек качвайки се плаща за превоз , в такситата би трябвало да плаща не за превоз , а за персонална услуга .Свръх предлагането обаче на този вид услуга на пазара и ниските критерии към шофьорите и колите докара до абсурдна ситуация в която луксозна услуга да се предлага в пъти под истинската и себестойност .При това положение ситуацията е патова :клиентите постоянно роптаят, че колите са мръсни и раздрънкани ,возят ги шофьори със съмнителни шофьорски навици и възможности а от другата страна са шофьорите които постоянно искат вдигане на цената на услугата . На този свят обаче нещата стоят така : ''за да получиш ,трябва да дадеш''.
Хората гледат с лошо око на всеки който се занимава с таксиметров превоз ,за тях всички ние сме ''бакшиши''- синоним на прости ,ограничени умствено, озлобени хора без всякаква хигиена ,обноски и морал, гледащи да въртят далавери на дребно /ако измамата от няколко стотинки въобще може да се нарече далавера /.Разбира се света е шарен и не всички са ''бакшиши'' има и таксиметрови шофьори.,т.е. хора които работят по правила ,хора които поддържат колите си ,имат добро отношение към клиентите и наистина предлагат луксозна услуга на общоприета цена за този вид услуга .
Колата която виждате на снимката е най-ниския клас на Шевролет "Авео",въпреки това тя предлага завиден лукс :климатик ,меко окачване което предполага комфортно пътуване ,мощна HI-FI стерео уредба ,цифрова телевизия, интернет, филми ,игри и мн. други забавления .Колата е оборудвана с 3 таблета от висок клас и монитор ,кожен салон ,затъмнени стъкла за предпазване от силните слънчеви лъчи , приятно нощно осветление в купето вечер и др.
Всичко това разбира се е правено в името на комфорта при пътуване не само в града ,а и извън него .Идеята е клиентите да пътуват с удоволствие ,а не ''как да е ''натъпкани като копърки в метална кутия .Всеки които иска да се убеди в това може да се възползва от услугите на нашия тандем : кола - шофьор.


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: