ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

БГ ИЗМАМНИЦИ

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
VIP ИЗМАМНИК - СЪБКО МУЛЕШКОВ
poto написа на 30.03.2012 г.:
До Г-н Адвоката, не знам какви са ви клиентите, и колко трябва да си малоумен, но по големи измамници от вас надали някои някога се е натъкнал. В тази адвокатска колегия половината са с криминални прояви, но поради една или друга причина са си платили за да не лъснат г.зовете им. Съжалявам, Г-н Искров, благодаря за инфото и предупреждението към хората, дано този измамник го заловят и си понесе последствията, ни пак казвам във България по големи измамници и изнудвачи от вас няма, няма и да има!!!

адв Галин Искров написа на 27.03.2012 г.:
Обяви-Измами от Събко Мулешков "КУПУВАЧ" на фирми със задължения : "Купуваме фирми със задължения VIP"," Топ Оферта №1 - ОБАДЕТЕ СЕ "," Професионално правно съдействие на фирми"," Изкупуваме фирми с финансови проблеми ","Решавам проблеми на търг. дружества","Реално правно съдействие на фирми" и др.

Цитирам една част от такива "ОФЕРТИ"-

" Купувам фирми и търг. дружества със задължения независимо дали към НАП, НОИ, БАНКИ, ЛИЗИНКОВИ КОМПАНИЙ,КОНТРАГЕНТИ и др. Веднага освобождавам собственик-управител от всички задължения финансови и юридически! " ГАРАНТИРАМЕ " възможно наЙ- добрата цена която със сигурност ще вие изгодна. Процедурата се подготвя от " КОРПОРАТИВЕН " адвокат. След Зделката със нас забравяте че сте имали фирма и проблеми. ЗДЕЛКИТЕ се извършват само в гр.СОФИЯ и гр.Пловдив. ТЕЛ. за връзка - 0889648432 , 0896948733 , 0887815106 ,0884775960 и много др. ".....

След прочитане на такава "ОБЯВА" на всеки средно интелигентен собственик или управител на фирма му става ясно, че авторът е много неграмотен писменно и изобщо не е запознат с материята. Заблуждава хората,че има възможност да ги "СПАСИ" от задължения към БАНКИ и ЛИЗИНГОВИ КОМПАНИИ. Всеки знае, че няма такава правна възможност в РБ. Ако наистина авторът ПРИТЕЖАВА ТАКИВА СВРЪХ СИЛИ НЕЗЕМНИ , защо си ги хаби срещу "...НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА , КОЯТО ЩЕ ВИ Е ИЗГОДНА..." , а лично не усвоява кредити и след това да използва своите "ВЪЗМОЖНОСТИ" за " СПАСЕНИЕ". От посочените телефони са публикувани стотици обяви за тази "УСЛУГА-ИЗМАМА" но подателят се представя с различни имена - "адв. ПЕНЕВ" , "адв. НИКОЛОВ" , "ГЕНЧЕВ" , "НИК" , "СТОЙНОВ" ,"ЗЛАТЕВ"," ЖОРО". А всъщност авторът "СПАСИТЕЛ" е Събко Мулешков от гр.Панагюрище. Напишете в ГУГЪЛ името му и ще разберете кой е този "СПАСИТЕЛ НА ЗАКЪСАЛИ ФИРМИ" - един неграмотен човечец,който е излежал присъди за ИЗМАМИ и БЛУДСТВО !!! Заповядайте и в профила му във ФЕЙСБУК-Събко Мулешков- за да се насладите на обяви и бисери !!! Към настоящия момент публикува обявите си АНОНИМНО без да посочва име и населено място и за по-сигурен "УЛОВ" на клиенти обявите са ВИП. "ПРИНЦИПИТЕ" на този човечец са :
" ПЛАЩАЙТЕ И СЪЖАЛЯВАЙТЕ , ЧЕ СМЕ СЕ ВИДЯЛИ" и " МУЛЕШКОВ КРЪВ ПОВРЪЩА , ПАРИ НЕ ВРЪЩА "

П.П. - Само при мен "клиентите" на г-н Мулешков, които са имали нещастието да се възползват от неговите "възможности" са четирима.Предприели сме необходимото. "Специалитет" на г-н Мулешков е след купуване на фирма, започва да изнудва предишния собственик на тази фирма. Заявява, че ако не "снесе" още пари щял да сигнализира МВР.
С гореизложеното предупреждавам потенциални клиенти да не попаднат в мрежата на Събко Мулешков.


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: