ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close
ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Помощ, въпорси и отговори

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Мнения за работата на различни майстори
Dean Popov написа на 05.12.2020 г.:
Не се доверявайте на измамниците от Стряма -Симо и Мохамед.
Телефона на некоректния измамник е 0895129501.
Поразиите които направиха в къщи са големи.

Ще се радвам ако помогна поне на един човек.
Ако аз не бях в чужбина до днес щях да ги дам на съд.

Dean Popov написа на 05.12.2020 г.:
Извинявам се, системата тук не ми позволява да редактирам и корегирам правописна грешка в края на предния ми коментар.
Ние бяхме попарени от тези шпакловчици Симо и Мохамед. Двойна цена на некачествена бърза работа.Накрая се обърнахме към един възрастен съсед който някога е бил шпакловчик да изшкури стените и да ги подготви за боя.Въпреки това стените са в ужасно състояние. Същите "майстори" с луксозен автомобил обикаляха новопостроените жилища в Пловдив и пускаха визитки.

Dean Popov написа на 05.12.2020 г.:
Доста се двоуми дали да коментирам. От една година сме новодомци в Пловдив и винаги когато погледна към накъдрените стени ме обзема неприятния спомен от шпакловчиците Симо и сина му Мохамед. Некоректни в обещанията за 4 ръце шпакловка и уговорените цени. В деня след втората ръка когато изведнъж решиха да приключат дойдоха 4 човека от рода им . При опит да се защитим и да поискаме да изпълнят уговорката станаха агресивни.
Днес след година при търсене на майстори в интернет забелязах че техните обяви са едни от първите.
Просто внимавайте кого вкарване в дома си да работи. Питайте близки и познати и искайте препоръки. Ние се подарихме от тези.

Копърка написа на 10.06.2020 г.:
За мен ако един майстор се рекламира наляво и надясно...значи нещо не е както трябва. Истината е, че качествен майстор трудно се намира и за това се цени. Мъжът ми е майстор (няма да казвам нито на какво, нито ще оставям телефон). Той няма сайт, няма реклами, никъде не си публикува телефона. Има фирма и едно малко сервизче, което обикновено е затворено, защото е по заявки. Но знаете ли - ИЗНЕМОГВА от работа. Търсят го хора, които са взели телефона му от познати, които са го препоръчали. Така че, един съвет: питайте колеги, приятели,познати. Ако е майстор фаянс или мебели, ами помолете да видите какво са сътворили майсторите и ако ви хареса, обадете се. Така шансът да се опарите е много по-малък, отколкото да четете сайтове и форуми, в които може всеки да напише всичко. И ДА, качествените майстори обикновено са заети и не чакат вас да им се обадите, така че трябва да сте малко по-търпеливи обикновено, а ако може - да се обадите доста по-рано за да може да ви предвидят... след няколко месеца например (поне аз така правя с майсторчето си за мебели). А аз ремонт на нещо, моля ви: зная, че за вас е спешно, но обаждания межди 22.00ч и 8.00ч ... е добре да се избягват. Особено в почивни дни :) Защото колкото и да си отзивчив и толерантен, понякога човек си изпуска нервите :) Успех на всички с майсторите! Аз още се съвземам от последните двама, които ни монтираха 3 интериорни врати. Очаквах да има забележки, но бях решила, че няма да предирям, все пак е за вила, фирмата е голяма, все ще ми сложат вратите... Ами...разбиха ми представите за малоумие и некадърност, преправиха ги, сега са поносими... но с цената на много нерви и естествено връщане на мъжа ми от заявка. Друго си е мъж на мъж да прави забележка!

pepi41 написа на 18.05.2020 г.:
Много се колебаех дали да пиша за един "майстор" на фаянс и теракот.Но всеки път като вляза в банята побеснявам.Та,за какво става въпрос.Въпросният "майстор" е Ангел Атанасов.Той постоянно публикува обяви в този сайт.Телефонът му е 0888050122.Предлага "Качествено поставяне и лепене на фаянс, теракота, гранитогрес, бани, хастар, мазилки и замазки от майстор с дългогодишен опит.Монтаж на санитария и аксесоари в баня.Работа в срок и на разумни цени.Безплатен оглед и оферта."
Не се лъжете да го наемате за нищо на света.Първо,не става въпрос за него,а за баща му,който общо взето не знае какво прави.Иначе огледа и пазарлъка са с Ангел.После се появява бащата и осира всичко.Снимките,които публикуват в обявите,нищо чудно да не са техни,тъй като нямат нищо общо с моята баня.Имам снимки-ужасно е.Ако поне един човек мога да предпазя от този некадърник-ще съм доволна.

DaiMiBira написа на 28.06.2019 г.:
ВЛАДИМИР РОСЕНОВ КРЪСТЕВ, роден 1974 г. в Асеновград, живeeщ в Пловдив (2019 г.)

ИЗМАМНИК - не си давайте трудно изкараните с къртовски труд и спестени с много лишения пари на този безочлив тип. Гледа ви директно в очите докато ви мами и ви прибира парите.Освен обикновения отруден човек, той е мамил многократно с далаверите си и данъчна служба със стотици хиляди лева.Защо не е в затвора!?

В bivol.bg има подробна информация за далаверите с фирмите с огромни задължения, които уж купува от чужди граждани, отрегистрирва ги от ДДС, и... нищо. Човек се чуди, къде е Данъчна Служба, защо спи?


https://tr.bivol.bg/view.php?guid=
7BEAA4C61B99CB753325AD16C59A71E475FF53B9E7360DC656
5A47E3FED0C730

Фирмите, в които участва според реда им публикуване в Бивол :

ГАЛИНЕЛ - ИДЕЯ МОДА /
ООДАРК 2001 ООД /
ЕВРОЯЛ ООД /

АРКО СТРОЙ ЕООД - Дългове към НАП 142 726,78 лв. BGN данни валидни към 28.02.2018 /

КА И КА ГРУП ООД - Дългове към НАП 63 189,93 лв. BGN данни валидни към 28.02.2018ДАЛВ КЪМПАНИ ЕООДТМ 85 ЕООД

Теодор Аспарухов написа на 22.03.2018 г.:
ran2000 - НЕКОРЕКТНИ

Бях в командировка, когато ми се наложи да ползвам услугите на фирма Ran2000. След извършена дефектовка от страна на Ran2000 единствената информацията, която получих беше, че цената на ремонта е 50лв. При запитване от моя страна, какъв е проблема и какъв ремонт ще се прави, ми беше отказан отговор преди да се съглася те да извършат ремонта. Едва след като се съгласих ми беше обяснено, че има изгорял автоматичен предпазител, който трябва да се смени.
Практика е фирмата Ran2000 да се възползва от сложната ситуация на клиентите си. Цената от 45лв за смяна на автоматче за 5лв е безобразна.

nedko62 написа на 10.10.2017 г.:
наскоро ми попадн един много коректен и точен майстор светльо георгиев.препоръчвам ви го 0898339698

IvelinI написа на 13.07.2017 г.:
НЕКОРЕКТНИ! Сервиз ran2000 - http://ran2000.net/ !
По-НЕкоректен сервиз не съм срещал. Обадихме се за ремонт на сушилня и ни казаха, че до 2 дена ще се свържат с нас. След два дена НЕ се свързаха и се наложи пак да се обадим, като казаха, че след още 2 дена ще дойдат на място. Оставих телефон и днес стоя и ги чакам. Реших да се обадя и да попитам по кое време ще дойдат, а те най-нагло ми казаха, че нямало да стане за днес! Защо ме държат цяла седмица в очакване и ме лъжат?! Добре, че се обадих на друга фирма, защото си представям какъв "техник" щеше да дойде.

Иван_Колев написа на 29.08.2016 г.:
Aбе хора нали много отдавна ви казах да се пазите от тоя ИЗМАМНИК веселин мечев и жена му.Защо първо не се поинтересувахте за отзиви за въпросният АЛКОХОЛИЗИРАН техник и тогава да го търсите за каквото и да е било.Ето и линк за неговите подвизи из града.Четете внимателно следният линк: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chitatelka
-na-Plovdiv24bg-Vnimanie-Tehnik-mami-naivnici-v-Pl
ovdiv-436350

Огнян Велков Дюкенджиев написа на 28.08.2016 г.:
Не ползвайте услугите на тъй-нареченият инж. Веселин Петров от фирма EZ Elektronik от Пловдив. Не съм доволен от този подгизнал на алкохол с изпилени зъби подобие на мъж, оплакващ се от захарна болест.

Bolzano написа на 12.06.2016 г.:
Стоян Тортоланов, около 50 годишен - измамник и крадец, родом от Смолян, живеещ в Пловдив и извършващ строително-ремонтни дейности на територията на Пловдив, Асеновград и София, вероятно и в други населени места.

На 09.11.2015 година говорих със Стоян Тортоланов за извършване на изолация на плосък покрив. Поиска ми 400 лв капаро. На следващия ден, 10.11.2015 г му дадох капарото, 400 лева и подписахме договор за извършването на изолацията на покрива. Обещанието беше за направа на покрива за 10 дни, в най-лошия случай 14 дни. Целият ноември беше с хубаво време, температурите бяха над 20 градуса - идеално време за работа. Стоян още първата седмица започна да ме мотае - днес не мога, утре, другия петък, другата сряда, и така до безкрай. Започнах все аз да му се обаждам и да питам кога ще стане този покрив. Започна да става студено, да вали... тотално късане на нерви. на няколко пъти идва да поработи за по 30 минути или час - той и 2 негови момчета Пешо и Наско, които са много свестни и нямат връзка с неговите измами, и така до към средата на януари, когато покрива най-после беше направен. НО, докато траеше цялото това мотаене, той ми каза, че за да стане по-бързо аз да си купя материалите, а той щял да ми върне парите от капарото, които бяха в повече. Разбрахме се, че 200 лв ще ги счетем за неговия труд, а останалите 200 ще ми ги изработи като ми направи окачен таван. И започна пак с мотаенето - другата седмица, по-другата, много съм зает...не мога да откажа на фирмаджията... Мен неговия фирмаджия ИЗОБЩО не ме интересува. И тогава му казах, че в такъв случай си искам парите, защото има безброй други хора, които могат да ми го свършат веднага, както и стана - за 4 часа баща и син ми го направиха още същия уикенд. Не мога да стоя в строителен прах и мръсотия с месеци и години заради някой си, който ми е НИКОЙ. Каза ми "не се притеснявай, ще си вземеш парите, няма да те измамя". И се започна пак - другия петък ми плащат, ще ти ги дам, после другата сряда, после неделя... И така - до 09.05.2016, когато му се обадих да му честитя 6 месеца от злополучния ден в който го срещнах, защото за мен е злополучен - лъжи, измами, късане на нерви, мръсотия в жилището... и той ми отправи заплахи, да не съм знаела много...

Към днес, 09.06.2016 са минали вече 7 месеца.

Съжалявам само, че не пуснах името му в Гугъл преди да му дам парите и да си загубя времето и скося нервите. И друга жена преди няколко години е публикувала подобна измама с него. Освен това знам за хора отстрани на Данъчна служба Пловдив, на които прави външна изолация и на тях им коси нервите с месеци, поработвайки им от време на време по за някой и друг час. И за други в Асеновград, на които също правил покрив и които не били доволни от мотането - сам ми го каза. Той така работи - взема парите на хората и ги кара да чакат. Навързал е една камара чакащи. Поработва малко на един, вечерта ходи за половин час да поработи на друг, и като гледам, лъже предимно жени и възрастни хора. Същевременно ги разчувства с истории за една бабичка, която разни други били лъгали и и чупили керемидите, и как той ги хванал, много почтения и добрия и честния, и ги накарал да си и оправят нарочно счупените керемиди на покрива... Е, моят личен опит с него говори съвсем друго.

За мен той е най-обикновен лъжец, крадец, измамник и .... наистина не ми идва правилната дума, когато някой заплашва друг човек.

По отношение на качеството на работата му забележки нямам, но аз междувремено говорих и работих на друг обект с други хора, които работят без мотаене и със супер качество, и късане на нерви с тях нямаше.

Жалка история, но от това, което виждам и чета, за съжаление е ежедневие в нашата мила родина.

Danijel написа на 28.01.2016 г.:
В SLV-Group.eu могат да се купят не само най- популярните и познати на пазара скелета. Те дори вземат под внимание различните изисквания на клиентите. http://www.slv-group.eu/

straga написа на 08.12.2015 г.:
"Във фирмата "Изострой 15" ЕООД е събрана рядка комбинация от изключителна некоректност и некомпетентност в сферата на строителството. Шефът им, Огнян, е трябвало не майстор да стане, а актьор, защото единственото, в което го бива, е да се оправдава и лъже. Подписахме договор за мозайка, хидроизолация и слагане на гранитогрес върху плоча. Платих 50% от сумата. Срокът за изпълнение беше 5 дена - един ден за мозайка, един ден за изолация, и два дена за гранитогреса. Първият ден премина в неуспешни опити "майсторите" да сложат кофраж за полагане на мозайка. На втория ден след многобройни обаждания от моя страна и отговор на всяко едно от тях: "след малко идваме", накрая дойдоха в 1 часа на обяд. Отново подхванаха кофража, като го направиха от фибран. Късния следобед започнаха и мозайката. Правеха я на тъмно, като си светеха с фенерчета. Резултата беше плачевен. На третия ден шефът Огнян с НОВ майстор ОТНОВО дойде към обяд. Решиха да махат мозайката и да слагат нова. Планираха целия ден да мине САМО в махане на мозайка, но след моя намеса, сложиха и един пласт хидроизолация. Нещата се проточиха в същия дух още ПЕТ дена, като за това време единствено направиха 3 метра мозайка(а трябваше мозайката да е 12 метра) БЕЗ ДА Я ИЗМИЯТ, оставиха я покрита с цимент. Картинката ви е ясна. След много мотаене, оправдания и никакъв труд от тяхна страна, и след безброй телефонни обаждания, нерви и разговори от моя страна, за период от 8 дена имах една хидроизолация и три метра неизмита мозайка. Накрая те просто решиха да изчезнат заедно с парите, които им бях платила и не отговаряха, нито на телефонни обаждания, нито на смс-и. И да добавя, че мъжът ми, без да има опит в тази сфера, развали нескопосния им кофраж, изгради свой и направи цялата мозайка. Всичко това за два дена. Пиша всичко това не за да се оплача, а за да ви предпазя. Изводите си ги направете вие. "

Boyan Boyanov 1 написа на 05.08.2014 г.:
Присъединявам се към мнението на Иван Колев за фирмата "Ран сервиз". Въпреки хубавият им сайт, в който обещават какво ли не на потребителя тези хора не са за тоя бизнес. На мен ми отказаха продажба и монтаж на бойлер (купен от тях евентуално), ремонт на пералня и отстраняване на теч, защото съм живеел в центъра и трудно се паркирало... Живи и здрави да са, не са нито първите, нито последните, но ако отказват сериозна поръчка с тоя идиотски мотив по-добре да се преориентират към друг бизнес (извън градски).

pepi41 написа на 15.04.2014 г.:
Искам и аз да изкажа негативното си мнение за "NEW CLIMA-Пловдив" с управител НЕНКО МЕЧКОВ.Той заедно със синът си се занимават с поставяне и ремонт на климатици.Абсолютен некадърник и мошеник.Когато го търсиш да си оправи поразиите,започват едни оправдания....И най-интересното е,че отначало му влязохме в положение и му повярвахме.Впоследствие се оказа/след като се поразрових доста/,че от няколко години насам оправданията са му еднакви-как днес не можел,че имал друг обект,как му се развалила колата,как не си вдига телефона....А като тръгнеш да го "хвалиш" по сайтовете-ние сме изнудвачи за пари,ние сме лъжци-искаме да ни работи без пари,плюем по предишни майстори....това му е репертоара.Взима малко по-евтино от другите,но не се лъжете.Неговото посещение у вас ще ви струва много повече като пари и нерви, след като прояви некадърността си върху вашия климатик.

Иван_Колев написа на 11.04.2014 г.:
mama marianaПотребителRe: Черен списък на фирми за обзавеждане, майстори и висчко каквото се сетите.
"Ран сервиз" - Пловдив, идва един младеж - май Рангел се казва. Идвал е два пъти у нас, и двата пъти НЕ отстрани проблема, но пък взе 20 кинта за посещението Mr. Green Лошото е, че втория път мъж ми го викна, а аз бях забравила предишното му посещение. Виж като го видях и колко надуто и надменно говори, веднага се сетих . При последното му посещение обеща ремонта на уреда да струва в порядъка на "стотин" - цитирам, и едва ли щяло да е рентабилно, а другия майстор отстрани проблема в рамките на 30 лв. На всичко отгоре не знаеше характерни неща за машините от същата марка - например че има комбинация от два бутона, които приключват програмата и изпомпват водата...

tedo_b написа на 04.04.2014 г.:
Здравейте! Бих искал да споделя личният си опит с услугите на "РАН сервиз" 0888 891 479 ,0877 557 184 - Пловдив. Преди два дена ми изгоряха 2 предпазителя в апартамента в Пловдив. Нямах възможност да ги подменя сам ( поради причината, че съм извън града ) и прибегнах до услугите на електротехник. Като се разрових из интернет намерих сайта на въпросния РАН сервиз. Свързах се с тях и се разбрахме да отидат на адреса ми. Когато говорих с техникът по телефона останах с впечатлението че е доста некомпетентен. Първата грешка, която чух от него беше, че обърка захранващият кабел с кабела, който захранва консуматорите в кухнята (искам да поясня, че кабела който отива към кухнята е монтиран в каналка на тавана ). Но въпреки външния монтаж не знам как може да се обърка това при полежение че захранващата фаза влиза от горната страна на автоматчетата и се разнася с гребен. Както и да е! Допуснах, че просто не е огледал. Помолих го да огледа таблото и да ми каже какъв е проблема и колко ще ми струва отстраняването му. Отговорът му беше, че не може да ми даде такава информация, под предлог, че ще се страхува, че като ми направи диагностика сам ще дойда и ще си направя ремонта. Това не беше истинската причина. Каза ми и, че отстраняването ще ми струва 55лв. с материалите. След като се договорихме, че човека ще си получи 55-то лева ми обясни, че имам 2 изгоряли предпазителя. Така срещу сумата от 55лв. "квалифициран техник" от РАН сервиз смениха 2 автоматчета (16А и 25А ) на стойност 10лв. в апартамента ми. Оставям на всеки да си направи извод за коректността и компетентността на техниците на "РАН сервиз". Качеството на услугата не мога да коментирам, тъй като още не съм видял резултата, но се надявам автоматчетата да са златни!

Beta написа на 31.03.2014 г.:
Здравейте,
Никога, ама никога не ползвайте услугите на "EZ Електроник ООД". Този не е никакъв инженер, а пълен некадърник и лъжец. Най интересното е, че си определи цена за пералнята без дори да я е отворил и да е видял какъв е проблема. Взе ми 60 лв. дефакто за нищо. "Страшния" ремонт продължи няма и 1 час. След ремонта пералнята отново не работеше. Скриха се, обещаваха, че ще дойдат, но нищо. Не вдигаха телефона си и само лъжеха. Иначе увещават, че дават касова бележка и гаранция. Явно са способни само касова бележа да дават. Най-смешното беше, че така наречения инж. Веселин Петров Мечев каза, че завистливи колеги пишели лоши коментари за него в интернет!!! Това не е вярно истината е, че не трябва да ползвате техните услуги(ако това изобщо е услуга?????). Съжалявам само, че първо не прочетох какво пише за тях в интернет.
http://viklektronik.alle.bg/ - никога не ползвайте техните услуги

Христо Биков написа на 28.03.2014 г.:
Правих си външна топлоизолация и съм доволен от маистора.Ако искате и вие ви го препоручвам.Казва се РАДО и е точен в всяко отношение.0887/675-691

Страници:1 2 3 4Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: