ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Селяни в повече

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Тези мизерници ме тормозят вече години!
Kiro_BG написа на 03.08.2011 г.:
ventsy нарочно го правят има пейки които пак насират просто това са пълни селяни казах им като човек няма разбиране а и ако си чел наредбата за опазване на обществения ред е забранено да пиеш и да се събираш на обществено място!

ventsy написа на 02.08.2011 г.:
На следващото общо събрание предложете да се направи беседка или да се сложат някакви пейки някъде малко по-далече от блока. Така хем пиячите ще са доволни, хем няма да ти шумят. Хората просто искат да си направят мохабет, така като ги гледам не ми изглеждат като някакви лумпени които умират от кеф да ти правят мръсно...

Kiro_BG написа на 02.08.2011 г.:
Austin не можеш да повярваш колко пъти съм звънял на 4РПУ идват правят им забележка и си тръгват на другия ден същата песен даже един ден дойде патрула с дежурния следовател и ми направи забележка ,че съм ги разкарвал и ми даде съвет да си взема тапи за уши КАКВА НАГЛОСТ просто нямам думи аз съм вдигнал ръце вече НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА то само това да е фризерите му бучат ужасно викнах РИОКОЗ и измериха 28Дб било нормално а разрешеното е 30Дб без никакъв толеранс ако ти отчете 29.99дб е нормално просто повръща ми се от чиновници и държава НЯМАМ ДУМИ!

Austin Powers написа на 02.08.2011 г.:
В случая смятам, че по-скоро клиентите са за бой. Когато има някакви активности пред/зад магазина просто сигнализирайте на полицията. Те са длъжни да махат пиянките и особено ако непълнолетни пият, ще е удоволствие за тях да ги раздигат. Няколко пъти като дойде полицията няма да имате проблеми. За мен това е единственото решение. Най-добре да звъните директно на 112, тяхната система има все пак някаква отчетност и е много по-вероятно да изпратят патрул.

Kiro_BG написа на 02.08.2011 г.:
и познайте магазина се оказа,че пречи на хората които живеят над магазина!ПИСНА МИ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА СМОТАНА НЯКОИ ТЕ ТОРМОЗИ С ГОДИНИ И НИКОИ НИЩО НЕ МУ ПРАВИ ЖАЛБИ ГЛУПОСТИ....ето за това на някои някой ден му гърмят бушоните и прави глупост за която после хората се питат е КАК СТАНА ТАКА?

Kiro_BG написа на 02.08.2011 г.:
От години под моя дом има магазин за хранителни стоки в началото не създаваше проблеми но сега положението е нетърпимо шум мръсотия мизерия!Всяка вечер се събират хора които употребяват алкохол крещят викат зад блока се събират непълнолетни които употребяват алкохол закупен от магазина!Писах жалби до 4РПУ до общината НИЩО пълно бездушие едва преди дни започнаха да правят нещо след 4 месеца от първата ми жалба.След всички проверки ми казаха няма проблем магазина е ОК а сами виждате на снимките мизерията това според общината е ОК. за това че пият и се събират на открито на собственика на магазина беше направен предупредителен протокол но ефект нулев.Сега някои ще каже що не направите общо събрание НАПРАВИХМЕ


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: