ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Въпроси и отговори към кмета и общинската администрация

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Децките площадки в Пловдив
valek написа на 17.10.2011 г.:
По повод на публикацията https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Raina-Petrova-i-Ivan-Totev-otkriha-obnoven-podlez-i-detska-ploshtadka-286031, написах следното:"Добрите намерения за създаване на детска площадка от която действително имаше нужда, за огромно съжаление са под знаменателя на предизборна кампания. Това е повече от очевидно и ще споделя защо. 1. В паркова част, която разполага с достатъчно голям терен като кошара за № брой добитък са заградени едва около 30 кв. м. 2. В цялото това "огромно пространство" нечий "гений" е разположил пързалка /може би възможно най-малката на шведската фирма HAGS/, пясъчник и люлка. Същия този "творец" изобщо не се е замислил, че дете, което ходи около пясъчника ще бъде отнесено от люлеещо се на люлката. 3. В това пространство предназначено за деца до 3 г., които определено имат нужда от придружител 5 деца и техните придружители започват почти да се прескачат. 4. При най-беглата съпоставка с други подобни съоръжения, като в парк "Каменица" и "Чайка" ще забележим, че около люлките се поставя т. нар. противошокова настилка, докато в случая за новооткритата детска площадка кой знае защо е преценено, че децата и родителите им трябва да се ровят в пясък. Нека когато се прави нещо то да бъде подобаващо. Тогава удоволствието от създаденото би оставило на заден план и най-нечистите намерения."На малко по-късен етап бяха открити детски площадки на бул."6-ти септември" и пред сградата на областната администрация. Дори само от публикуваните снимки се вижда, че тези площадки са с по-добро разположение на съоръженията и с антишокова настилка в зоната на люлките.В същото време площадката до надлез "Родопи" вече е изцяло посипана в пясък. Няма дори кой да го помете.
Що се отнася до деЦките площадки, то това е въпрос не на техническа грешка каквато може да се случи на всеки, а на ГРАМОТНОСТ!

Pigeon написа на 14.10.2011 г.:
На някой харесва ли му площадката в Цар Симеоновата градина, особенно настилката?

Герито Атанасова написа на 11.10.2011 г.:
Вие все едно никога не сте писали без грешки това ли ви е коментара приятен ден тогава

acho написа на 11.10.2011 г.:
Много неграмотни хора!

Тонито написа на 11.10.2011 г.:
ДеТСките площадки в Пловдив!

Герито Атанасова написа на 10.10.2011 г.:
В Коматево има децки кът но не е по европейските стандарти Дано да се вземат мерки преди да е станало нещастие със някое дете


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: