ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Въпроси и отговори към кмета и общинската администрация

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Изоставени автомобили по улиците
Руми Георгиева написа на 04.06.2010 г.:
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН АТАНАСОВ,

Сигнализирали сме няколко пъти за жълта Шкода стар модел, която повече от 5 години е паркирана пред ел. таблото на ул. Тодор Икономов 2 в район Централен - кв. Мараша. Колата пречи за преминаване по и без това тесния тротоар, освен това от години заема място за две коли на уличното платно. По този начин собственикът й си пази място до гаража.

Моля вземете мерки!

Ганчев написа на 03.06.2010 г.:
Преди година действаше наредба 2, съгласно която, МПС не преминало през ГТП 2 години, се смята за излязло от употреба и подлежи на репатриране.

GRIPEN написа на 03.06.2010 г.:
Не знам защо, но практиката с оранжевите стикери я прекратиха.

Веселин Пд написа на 03.06.2010 г.:
Това, че номерата му стоят, не означава, че му е платен данъка. Едното няма общо с другото. Данъкът се плаща към районното кметство, а номерата са от КАТ. Знам го от личен опит. Кола, на която не е плащано с години си седи в нашия двор и за това никой не я бара. На обществени места обаче на такива коли обикновено до колкото знам се залепват едни оранжеви бележки, в които пише че трябва да собствениците да си я приберат някъде до 1 месец и в противен случай я вдигат.

GRIPEN написа на 03.06.2010 г.:
Зарязани коли в града колкото щеш.Тъпото е, че ако си е платил данъка на колата, дори да не е карана с години не могат да я пипнат.В Тракия до хлебозавода има едно катастрофирало такси, което е в това положение от няколко години, но номерата си му стоят и то си стои.

Ганчев написа на 03.06.2010 г.:
На "Кап. Райчо",пред "малкия" търговски център - "Рено" 19 РВ 2027. На "Ц. Дюстабанов", след входа за старата сграда на ТУ- Лада (или полски фиат 125). На ъгъла на "Иларион Макариополски и "М. Дринов"- стар жигула комби без номера, в зелените площи.

Майстор написа на 03.06.2010 г.:
Уважаеми господин Кмете,
Живея в район Централен, на нашата улица Михаил Такев №37, повече от една година има стар автомобил Фолксваген Джета с варненска регистрация, изоставен и не се кара! Съвсем наблизо на улица Добри Войников №48 има ударен автомобил зарязан на улицата. Тези два автомобила за
емат само местата за паркиране, които и без това са оскъдни! До кога такива автомобили ще стоят по улиците, като в автоморга? Кога и как ще
бъдат разчистени улиците на Пловдив от изоставени автомобили?


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: