ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

За Пичоне!

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Искаме Пичоне за треньор!
все тая написа на 22.02.2011 г.:
И аз съм ЗА Енрико Пичоне, но не за това,че си е татуирал емблемата на Ботев на гърба (твърде емоционален мотив),а защото смятам,че има нужните опит, професионални качества и класа, съотвестващи на класата, към която БОТЕВ ПЛОВДИВ би трябвало да се стреми! Ако искаме да сбъдем клуб и отбор, изграден и функциониращ по примера на Барса, който да громи всичко наред и да разчита предимно на юноши на клуба, задължително ни трябва способен тактически треньор. Пичоне, а и не само той, а повечето представители на италианската треньорска школа, са точно такива.... Нужен ни е някой, който да въведе малко ред и строги тактически указания в понякога твърде хаотичната ни игра (с махленски прийоми в някои мачове, категорично го казвам)! Нужен е някой, който е способен да постави от сега основите ...във В или Б група ....за да може в А група вече да имаме готов продукт, един тактически ЗРЯЛ ОТБОР, способен да се бори за място сред първите 8 още първия ни сезон в А група ....Има отлични предпоставки това да се случи, защото сега материала е отличен ...имаме страхотни футболисти , защото Пловдив е раждал и ще ражда велики и талатливи футболисти!Ние не сме приют за сакати негри като кюстендилксите анадолци, ние сме горди пловдивчани и БЪЛГАРИ, които ще защитават родната марка !Но ни е особено нужен и човек с ОПИТ на треньорската скамейка !И тъй като Раниери и Бенитез са свободни в момента, но са твърде скъпи и едва ли биха приели такова предизвикателство, аз съм ЗА Енрико Пичоне !Който освен добър тактик, е и добър мотиватор. И той си има черни петна в биографията, но кой ли няма. И сигурно се е държал грубо и предизвикателно спрямо някои хора от нашите, но съм сигурен и убеден,че съжалява за тези си действия ! И тъй като навярно има и емоционален мотив (цял живот си патим от емоции ние в Пловдив) и леко шовинистичен, сред някои от членовете на УС, които са против назначението на Пичоне, навярно изхождайки от мотива "защо пък да е някакъв италианец, който Селския е довел преди време, а не наше момче", аз предлагам компромисен вариант, в който функциите на треньорското ръководство в БОТЕВ ПЛОВДИВ, да бъдат поверени на треньорски тандем - в лицето на Пичоне и Видолов. Тандем с равнопоставени права и функции, в който всеки да знае задачите и отговорностите си. Защо не и по примера на Ларс Лагербак и Томи Сьодерберг, които бяха доста успешен тандем, начело на Швеция, години наред. Даже, вижте, не съм и толкова и за конкртната личност Енрико Пичоне, колкото до това да има някой до Коцето Видолов..някой с опит и класа и по възможност - чужденец..Тъй като лично аз съм доста скептичен, относно качествата на БГ треньорите, лицензирани с тапии от .......НСА

В най-общи линии е това, което мисля ....

САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!

Rezon написа на 20.02.2011 г.:
ivankosta, Енрико Пичоне обикна Ботев, татуира си нашата емблема и с радост би се върнал, ако го поканят нашите. Какво значи имаме си треньор? Нека като влезем в Б група Коцето Видолов да замине да учи тренерската професия в престижна школа, а Енрико да поеме отбора тогава. Или пък Коцето да остане като помощник на Енрико.

ВАЗ написа на 20.02.2011 г.:
Аз смятам че Пичоне си отиде както си замина Христолов! Той остави своята следа като под негово ръководство Ботев за пореден път опъна Локото което не е малко за неговата треньорска кариера!Но само толкова имаме си треньор и ръководство със жълто-черни сърца на които феновете трябва да им имаме доверие докрай!

gospodinofffff написа на 17.02.2011 г.:
И аз съм за. Ама от една такава тема няма как да го върнем. Ако има начин, да правим подписка и да си кажем мнението. Мисля, че доста от привържаниците на отбора са ЗА.

St M написа на 17.02.2011 г.:
Идеята, която Резон предлага е добра! Енрико успя да се докаже в Пловдив, макар и за кратък период от време. В същото време пом. треньор да е Коцето. Така тандемът се получава! Но дали ще стане?

VIVABOTEV написа на 17.02.2011 г.:
ТВЪРДО-ЗА ПИЧОНЕ-ЗАВЪРШИЛ Е ШКОЛА-РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ-ОТЛИЧНО ПОЗНАВА СИЛНИТЕ И СЛАБИ СТРАНИ И НА СВОИТЕ И НА ЧУЖДИТЕ-И СПОРЕД ТОВА ПРАВИ ТАКТИКАТА СИ ЗА ВСЕКИ МАЧ-А ПЪК ЩОМ С ТИЯ ИГРАЧИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ УДАРИХМЕ БУФЕРИТЕ-КВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ-АКО МОЖЕ-ОЩЕ ПРОЛЕТТА ДА ИДВА

rosoner_82 написа на 16.02.2011 г.:
пичоне е много добър треньор аз съм за нека се завърне на бял кон в ботев

Eдин отбор написа на 15.02.2011 г.:
Пичоне показа, че разбира от футбол и макар и със събрани от кол и въже играчи както се казва отбора имаше стил. Нещо, което за жалост отдавна нямаше, няма и в момента отбора на Ботев.

роско написа на 15.02.2011 г.:
Йордане, времената бяха много по-различни... Човекът пристига от друга държава и пред него се изсипва разгневена тълпа, без да е направил нищо лошо... Кво да прави, как да реагира??? Изчака страстите да поутихнат и за два - три мача върна Ботев в играта, доколкото ситуацията и скалъпеният отбор позволяваха.

Йордан82 написа на 15.02.2011 г.:
И каква ще е гаранцията, че с него няма да дойдат и селските тарикатлъци? Много бързо забравихте как се правеше на турист в началото и че нямало да става тренер. Аз тези лъжи още ги помня.

laudata написа на 15.02.2011 г.:
да идва.от началото на сезона да е той.харесвам го като тренер.

ico_tom написа на 15.02.2011 г.:
Твърдо за Пичоне голям човек и треньор.Дано се съберем повече хора в темата и накараме ръководството да се замисли.

batdoni написа на 15.02.2011 г.:
Защо за, защото дойде видя и победи, въпреки че беше оплют от много хора и защото, носи хъса на победител.ДАНО ГО ВЪРНЕМ.

JuStDoIt написа на 15.02.2011 г.:
И аз съм определено за Пичони,миналата година, имаики предвид и малкия престои с които разполагаше Пичони, Ботев стоеше доста стабилно и играеше доста грамотно, нчмаше ги безмислените балонни центрирания. Може би и италианците които играеха имаха своя принос но определено Ботев играеше хубав футбол. мачовете с ЦСКА( там малко и съдиите ... помогнаха ) , Локо Сф, ЛОКО ПД тотално ги надиграхме. Само мога да си представя във една спокойна обстановка и една хубава подготовка какъв облик ще има БОТЕВ.
Скиптично съм настроен но дори да има минимален успех колкото да ги накара да помислят върху варянта пак ще е успех! А УС или които отговаря би било добре да помислят за 1 2 чуждестранни трениора ако може да се вкарат в ДУШ би било прекрасно.

BULTRAS_RELIGION написа на 14.02.2011 г.:
Твърдо за Пичони!!!

georgi1202 написа на 14.02.2011 г.:
Много харесвах почерка на Пичоне и трябва да направим всичко, което зависи(макар и малко) от нас,за да бъде той треньорът ни още в "Б" група. Мисля, че той няма да има нищо против да работи с Коце Видолов. А и защо да няма няколко класни чужденци - италианци в отбора? Това го има във всички отбори с амбиции. Така и нашите младежи край тях ще израснат по-бързо и ще добият самочувствие, че могат да играят срещу всеки отбор.

Coverdale1912 написа на 14.02.2011 г.:
Чакай малко, Резон! Мисля че всеки треньор трябва да си избира сам екипа!

Но както казах и в темата, само ще си чешим езиците, защото не знам дали сте запознати, но Пича е персона нон грата на Колежа, заради няколко тъпънара, които само искат да лапат, И според мен тази политика само с юноши няма да донесе никакъв успех! Да вземем пример Аякс, които имат може би най-великата школа в света. Но и там КУПУВАТ КЛАСНИ ЧУЖДЕНЦИ!!!! Така че нашите ръководители трябва да погледнат малко по реално!

BOTEV PD написа на 14.02.2011 г.:
Харесвах Пича,и аз съм ,,ЗА,,.

Rezon написа на 14.02.2011 г.:
Ковърдейл, защо пък не? Нека Коцето Видолов да му е помощник на Пича! Пък и за тези няколко месеца тогава Пичоне схвана много добре нашия манталитет.

Coverdale1912 написа на 14.02.2011 г.:
Аз съм с 2 ръце ЗА! Но не мисля че ще има ефект! Въпреки че каквото и да си говорим - Ковечано е най-добрата школа за треньори в света. Но тъй като България е част от 3-тия свят имаме други виждания!

Страници:1 2Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: