ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

"Изгрев"-забравения квартал на Пловдив

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Съобщения на стената (12)
Персолина написа на 27.05.2014 г.:
Старата песен на нов глас-вече прозорците ни са отворени и сме "длъжни" да търпим концерти,музика,молитви от високоговорители, нарочно ли е това или си играете с търпението ни....ДОКОГА ще сте глухи и слепи за нормалните хора в държавата?

СВДрагунов написа на 31.08.2013 г.:
Преди около час и половина се регистрирах и ми е странно колко малко коментарии има по тези толкова наболели проблеми...Май наистина сме робска страна,стадо някакво.Сега е 23.30, а шумовете откъм гетото продължават - редовните техни концерти без значение в кое време на денононщието.Иайте предвид,че е възможно този сайт да дава адресите ви на циганите - просто си имайте едно на ум.

СВДрагунов написа на 31.08.2013 г.:
Проблемите,за които пишете няма скоро да се решат,защото циганите в квартала за
под закрилата на полицията.За първи път в живота ми се случи в този квартал при обаждане на 112 заради проблем със съсед циганин,да не дойде полиция...Изводите са за вас.Неколкократно се обаждам на полицията заради продължаващия години наред нощен шум/дори и в момента е така/23.15/,но реакция никаква - впоследствие ми бяха счупени прозорците на апартамента - полицията им е дала адреса ми.Живеем в държава от престъпници и не си ли помогнем сами,никой няма да ни помогне.

Персолина написа на 30.06.2013 г.:
Здравейте Ваня, в един момент си помислих, че само аз чувам арабските молитви от високоговорителите, защото никой не взе отношение по темата.Имаме доста квартални проблеми, но както казвате управниците ни не живеят тук. Ако има повече хора, които пишат и питат ДО КОГА? може би ще бъдем чути. А за наглостта на мургавите ни събратя, които имат само права, но не и задължения можеда се напишат томове книги-няма такава държава.

Ваня И П написа на 04.06.2013 г.:
Проблемите в квартала са много,но явно,че тези които управляват квартала ни не живеят в него,защото само за месец да живеят тук много неща ще се подобрят. Защо тук минават най-амортизиралите коли на градския транспорт? Сега през лятото през отворените прозорци сме принудени да се събуждаме с минаването на първата кола на линия 66- двигателите им режат та се късат.Как да обясня на бебчо ,че трябва да не се стряска при преминаването на всеки автобус? Не стига това ами съм длъжна да слушам арабските молитви всяка сутрин в 4 часа и вечер в 22 часа. Това си е направо безумие и жесток тормоз-да ни лишават от нощния ни сън!Не може да няма културен начин да се уважат всички вероизповедания и никой да не страда от това. И аз като Персолина ще кажа - СПРЕТЕ ТОВА БЕЗУМИЕ!
Друга болна тема ми е темата за гаражите,за които плащаме наем на общината. Може ли някой да ми каже къде отиват парите ни от този наем????? В другите квартали около гаражите се асвалтира ,а при нас какво - разбиваме си колите докато си стигнем до гаража. Не стига това ,ами се разбива и направените с плочки паркоместа.Не зная дали някой от управниците чете тези писания ,но силно се надявам на това. Дано и нашият квартал придобие по-нормален и цивилизован вид!

Персолина написа на 23.11.2012 г.:
Нима групата от Изгрев не се вълнува какво става в квартала?Защо не коментирате, та дано ни чуят!!!

Персолина написа на 20.11.2012 г.:
Живота в кв. Изгрев придоби нова "екзотика". Драги управници на квартала докога ще си затваряте ушите и очите за случващото се-не знам дали и в Истамбул го има това,на което сме подложени- принудени сме да слушаме едни звуци, които така и не разбираме. Да имаме толерантност, но не желаем да ни се натрапва нито песните от високоговорителите, нито това че те трябва да се изпълняват по няколко пъти на ден. Спрете това безумие, не се търпи вече.




Персолина написа на 24.03.2011 г.:
Все пак може да кажем и нещо хубаво например,че мият улиците почти всяка сутрин.Браво!

Персолина написа на 18.03.2011 г.:
Уважаеми управници на кв Изгрев, възможно ли е целия Ландос да е със някакви маси на които нещо се продава и да няма кой да обърне внимание на това,да е усвоен целия тротоар и направилите го да имат право,въобще важат ли законите в този квартал както за едните българи,така и за другите така наречени роми,ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА,нима законите не са за всички?????

Костадин Ф написа на 18.01.2011 г.:
Около 2-3 години имаше затишие в изгрев и обикаляха много полицейски патрули(не че вършеха нещо),но сега нещата се отпуснаха и зачестяват наглите набези на циганите. Положението става много неспокойно и трябва да се всемат спешни мерки. За 1 месец съм станал свидетел на 2 нападения с цел обир срещу безащитни жени и съм прочел поне за още 2-3. Циганите от край време ходят на групички по детските градини и правят какво ли не там, а на другия ден децата играят сред мизерията оставена от тях. Да не говорим в 5 часа сутринта като се събуждам от някво виене от нещо като джамия. Мога цяло есе да напиша с проблемите в изгрев но това са едни от важните според мене.

Елисавета Краева-ДЕА написа на 09.12.2010 г.:
Хайде,"Изгрев"!Събудете се!Нима сме безлични,безотговорни?Или ще се правим на трите маймунки от сувенирите:"Не говоря,не чух не видях"?...

misota написа на 06.12.2010 г.:
преди около седмица на мой приятел на синът му група ЦИГАНИ ги нападнаха зад училещето,взеха им дрехите.И ТОВА АКО НЕ Е ГАВРА КОЕ?ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДА ДАДЕМ ГЛАСНОСТ НА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ .ЗАЩО ТРЯБВА ДА МЪЛЧИМ????


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: