ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Общи приказки

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Защо шофьорите в Пловдив карат така ужасно???
ander65 написа на 29.04.2020 г.:
Рибата се разваля от главата надолу ...Та там е проблема.

alben написа на 20.05.2017 г.:
Аз мисля, че навсякъде е така и проблема не е само в шофирането, просто в БГ се напълни с тъпанари, цялата политика в БГ е да се толерират глупаците, а умните и съвестните да се тъпчат. Не виждате ли, че циганите никой за нищо ги бара, защото били цигани. Друго, че все повече се слуша циганска музика, чалга от най-долмо ниво - дигири дириги дай-дай... хората искат да се приберат да се напият, други лятото да се съберат на някаква масичка пред блока и да надуят музиката... Та от такива хора какво може да се очаква - те не мислят да се развиват в нещо, а да се изтъкнат с нещо повече, но когато не може да се намери такова, се изтъква с простотия, която се вижда на пътя.

Fallen_Angel написа на 11.02.2015 г.:
Защото няма никакъв контрол. Това е първата и основна причина. Ако милицията толкова не може да си върши работата, да слагат камери и да уволняват милиционери, така и така никаква работа не вършат. Явно трябва да стане Бай Брадър от камери и да се глобява за щяло и нещяло, та дано се понаучат. Втората причина е прословутото "де**а", което автоматично отключва всички свински наклонности - зер, то тук всичко е позволено и всичко става... Трето е прословутия селташки тарикатлък от типа "те па че ми каат ко шъ праа!". Този тарикатлък води и до безумните маневри, с някакви трошки, до паркиранията по паркинги и натоварени улици, до всякакви простотии. Четвъртото е фалшивото самочувствие от цената на каруцата, на която си се качил. В крайна сметка това обаче си остава каруца, карана от чобанин - разликата идва от това, че плоскомозъчните кауни си вярват, че конските сили и електронните защити спират и маневрират вместо тях. За да се променят нещата, задължително трябва да се почне от камерите, останалите причини само могат да обогатят бюджета на народната милиция и Общината. А ако и почнат да се признават частни записи и снимки за доказване на нарушения, то тогава за три месеца ще се укроти движението в градът ни.

tatko написа на 09.02.2015 г.:
Ще ви кажа защо. Защота Пловдивчани почти не останаха, а е пълно със селяци, новобогаташчета и т.н. .. : ]

CAB написа на 07.02.2015 г.:
И аз искам да се оплача:) Одеве в същия пороен дъжд на кръстовището което е точно на автогара родопи от където излизат рейсовете идвайки от Била реших да дам път на автобус, който очевидно чакаше дълго време, понеже е петък час пик. Резултата беше плачевен- > присветнах няколко пъти на рейса и на тия отсреща да спрат, а идиота който беше зад мен реши, че трябва да ме изпревари докато бях спрял и бях пуснал мигач.... ужас. Нищо, пуснах аз рейса настигнах идиота дето бързаше и до бул. Въпцаров караше с 30 при положение, че нямаше никой пред него...За същото пътуване няколко мин преди това, двама олигофрени на зелен светофар им трябваха около 5-6 секунди за да тръгнат...За олигофрените, който не пазеха пешеходците от локвите няма да коментирам...то верно, че на пешеходците не им пукаше, понеже бяха мокри до кости, но въпреки това нямаше един, който да намали на локва. Преди време набих спирачки заради локва и пешеходец, след което пешеходеца започна да ръкопляска. Запомнете, пешеходците са благодарни като им се дава път и не ги къпем и най-важното - ние можем да сме на тяхно място, независимо от това, дали сме постоянно в колата или не, понеже дори от паркинга до блока/къщата пак вървим пеш и може да ни се случи същото..

ПП сега се сещам... през деня виждам доста голям брой идиоти, които не карат на фарове. НАй-тъпото е, че видях такъв, в най-големия дъжд и мрак. Друго интересно -> някои от тях са с модерни автомобили, които преценят сами дали да пускат фарове или не...въпреки това няма никой...нямам думи. И на всичкото отгоре имаме право да знаем къде ще са засадите на пътя, та да не минаваме от там с 200.

ПП2 Пловдивчани са едни от най-лошите шофьори в страната и в същото време хокат всички наред, я PA, я CM, дори софиянци. Аз също съм пловдивчанин и влизам в това число.

Съжалявам, че се отметнах от темата.

Според мен трябва да си зададем въпроса по друг начин: Не защо караме така ужасно, а как да се преборим с това ...

Веселин Пд написа на 06.02.2015 г.:
Наистина е някакъв ад. Тази вечер също в големия порой се нагледах на идиоти по пътищата. То не беше обратен завой от средна лента и то точно на печалното кръстовище на Герджика, където момиче беше ударено по ужасен начин. То не бяха леви завои от средна лента на толкова коли наведнуж, че се затапваше изцяло движението направо, то просто всеки си мисли, че само той бързо, само той иска да стигне там, където е тръгнал възможно най-скоро и че всички други са му длъжни и трябва да се съобразят с неговото бързане.

Toncho Milenov написа на 06.02.2015 г.:
Защо в Пловдив шофьорите карат така, все едно са сами на пътя - няма други шофьори, няма пешеходци, няма нищо. Днес в силния порой жена стоеше на ръба на тротоара на пешеходна пътека на бул. Руски до "Данаил Николаев" с надежда да пресече, но никой не пожела да спре. Аз спрях но бях от другата страна на платното - от дясната, а не от нейната. Отне доста време на хората в лява лента да разберат защо съм спрял пред пешеходна пътека, защо ми светят стоповете и най-вече защо горката жена стои на ръба на тротоара в този дъжд. Уважаеми шофьори, моля ви, поне в такова време имайте милост към пешеходците и им позволете по-бързо да се приберат, защото вие сте на сухо и топло в колите, а те са на студено и под дъжда, а на всичкото отгоре постоянно биват окъпвани от шофьори минаващи на скорост през локви.

Стига вече, всички сме граждани уж, нека се държим цивилизовано.


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: