ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Въпроси и отговори към кмета и общинската администрация

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Джобът за таксита на бул. "Цар Борис III Обединител"
Никола Пампоров написа на 01.07.2011 г.:
Мдаа, явно нито кмета, нито общинската администрация няма желание да направи нещо по въпроса. Анархията си продължава!

Никола Пампоров написа на 16.06.2011 г.:
Въпросния бакшиш да си *** *******! Сигурно не им харесва и джоба пред хотел Марица, ама там не стоят на булеварда, нали! Санкции трябват, санкции, но явно няма кой да се бори с анархията.

djjonny написа на 15.06.2011 г.:
въпросните джобове първоначално трябваше да се направят без остров ама като няма кой да помисли вместо да прави на изуст както всичко в пловдив никога няма да се оправят нещата

Austin Powers написа на 07.06.2011 г.:
Какво му обръщаш внимание - средностатистически бакшиш, който смята, че градския транспорт му пречи на бизнеса и че всеки трябва да играе според интереса му. Виж му и възпитанието - обида на напълно непознати хора, които просто задават въпрос. Поне ника си е избрал правилно.

УМНИКА написа на 07.06.2011 г.:
Защо да е тъп човека?
Ако искат да чакат за заявка, да идат в някоя малка уличка, където да не пречат на движението, и да си чакат там! Като искат да чакат на един от най натоварените булеварди, да си влизат в джоба, и на ред. А не да запушват спирките, те са за градския транспорт, все пак. Можело да си избере клиента някой от средата, те ще се избият бакшишите, ако някой по-отзад ги "пререди", тука ся локуми!?! Освен това едва ли повече от един от 10 клиенти ще тръгне да се качва при някой "по средата", а при положение че няма друг начин, пак ще седнат най отпред клиентите. До сега мрънкаха че няма джобове, сега " не им било удобно"!! Дано да почнат да ги глобяват по-скоро, да видите тогава колко бързо ще приключи тази анархия!

bakshish написа на 03.06.2011 г.:
Никола,брат4ето ми ти или си много тъп или си мега тьп.:))А този които е разрешил дасе направи стоянката по този начин меко казано е олигофрен. Клиента има пражо да си избере в кое такси от стоянката да се качи ако си хареса от средата как 6те излезе въпросното такси.Другата причина Жоро я е написал

joroRsh написа на 02.06.2011 г.:
един бакшиш ми каза, че бил тъпо направен, понеже ако те затиснат от пред и от зад и те повикат на адрес няма как да излезеш от там. и за това има по 1 кола там само ;))

Никола Пампоров написа на 20.05.2011 г.:
Въпросът ми е защо въпросният джоб, въпреки, че е вече завършен, все още не се използва от близкостоящите таксита преди спирката на Тримонциум. Съоръжението е завършено, а те все още си стоят преди спирката и задръстват лентата на автобусите!


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: