ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Въпроси и отговори към кмета и общинската администрация

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
платените парко места
Austin Powers написа на 17.10.2010 г.:
Г-жо Попова, цената от 200лв. е добра. До момента при нас се плащаше 130лв. на паркомясто, новите цени не знам какви ще са когато синята зона стигне и до нас. Цялата тази работа с платените паркоместа мирише много, но когато сме (сте) взимали сгради, офиси или магазини без удобен достъп и място за паркиране сега ще си берете (берем) последствията. То не може хем в центъра, хем да откъснеш маса квадратни метри от улицата за паркинг, хем ако може да е без пари.

Веселин Пд написа на 16.10.2010 г.:
Не че искам да защитавам когото и да било, но новата схема е далеч по-правилна - на въпроса ти "Кой лапна" - общината, респективно всички данъкоплатци, а не даден частник, тъй като парите, които отиват в общината от тази дейност ще доведат до благини за обществото било под формата на ремонтирани пътища, паркове и т.н. или под формата на по-ниски (по-скоро "без вдигане на настоящите") данъци. Така че е крайно време да разберем всички ние, че да имаш паркоместо в центъра на втория по големина град в България е ЛУКС, а не както до скоро се считаше, че трябва да е Безплатна даденост за всеки, защото иначе мрънкаме и искаме хубави пътища, уредена градска част и инфраструктура, ама пари не искаме да даваме нито за подобни услуги и привилегии, нито за данъци. Е не може така, комунизма свърши.

Диана Попова написа на 16.10.2010 г.:
Кой лапна толкова доходната работа с платените парко места в центъра? До края на септември 2010 плащахме по 80 лв на месец за парко място на Общинска охрана, а от октомври нова фирма заявява своите условия. Новата е скромна. Иска само по 200 лв на месец за парко място и то ти ги взема само при условие, че извикаш архитект да направи карта на мястото, което искаш да ползваш. Алоо. Ако искате да ни разкарате, може и по-пряк път да изберете. Че отгоре на всичко всеки договор се сключва персонално с Кмета на града.


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: