ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Въпроси и отговори към кмета и общинската администрация

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Общоградски проблеми
Руми Георгиева написа на 12.12.2010 г.:
До г-жа Райна Петрова - до днес няма никакъв резултат от нашите сигнали по писмото, касаещи район Централен - по-точно - за антените на мобилните оператори, за тротоарите, поразени при ремонти на В и К, а най-вече - за опасния комин на ул. Преслав - 27, от който за пореден път падна тухла след последното /по-леко/ земетресение. Отново по чудо нямаше пострадали на тротоара.

Господа управляващи - моля вземете най-после отношение към този важен проблем. Съседите които живеем наоколо сме безсилни.

Молим господин Славчо Атанасов лично да вземе отношение по проблема за да не стане късно.

Благодаря на г-жа Ина Филипова за бързата реакция по отстраняване на проблема в р-н Северен съгл. писмото.

Руми Георгиева написа на 04.06.2010 г.:
ЗДРАВЕЙТЕ!

С това писмо бих искала да засегна няколко въпроса, касаещи районите Централен и Кършияка.

1. По отношение антените на мобилните оператори - на кооперацията, намираща се на ъгъла на ул. Преслав и ул. Пейо Яворов - това е много близо до къщите наоколо и живеещите там чувстват вредното влияние на тези антени. Моля да бъде преразгледано тяхното местоположение и да бъдат изместени на безопасно място. 2. За висящите кабели за интернет - това е грозна гледка в целия град, но ще конкретизирам безобразно висящи кабели на ул. Тодор Икономов - пред №№ 2 и 4. Това също е в р-н Централен - кв. Мараша.

3. За разкъртените тротоари - пак там, които не са отремонтирани следВиК ремонти - това е грозна гледка от години.

4. Неколкократно сме сигнализирали кмета на р-н Цнтрален за падащия комин на кооперацията на ул. Преслав № 27. Молим се да няма фатално попадение на поредната тухла върху главата на някой невинен минувач. Господин Атанасов - вземете мерки - никой не е застрахован - до тук -три пъти са падали тухли върху коли, паркирани пред въпросната сграда и са чупили стъклата им. Всички живущи в кооперацията нехаят и се отнасят несериозно към напомнянията на съседите, нека повече не се отлагат санкциите от Ваша страна към тези безотговорни жители на нашия град.

Другите въпроси се отнасят към р-н Северен - по-точно - пътя покрай гара Филипово към Кауфланд. Да оставим настрана мръсотията пред ромските къщи до хипермаркета, но какво коства да се махнат остатъците от ж.п. линията, да се запушат зейналите ями по тясното платно - все пак там е крайна спирка на тролеи и рейсове, а също така - да се премахнат големите храсти до линията, които пречат на видимостта на автомобилите. Там обстановката може да се подобри и платното дори да се удвои както направиха пред Кауфланд. Нека и ние заприличаме малко на германците.

Желая Ви успехи в нелеката борба, с която се захванахте. Пловдив е един от най-трудно управлаваните градове в България по много причини.


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: