ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Каква да е съдбата на бика?
Една Българка от Пловдив написа на 15.11.2011 г.:
аз също искам бикът да остане на главната,интересен е за разлика от рендето и придава една неповторимост на центърът ни.нека да остане

ellyo написа на 14.11.2011 г.:
Европейски облик градът ще има, когато се поддържа чист, спретнат, организиран. Дървените пластики от Главната могат да дадат нов облик на някоя градинка като тази на Гроздовия пазар, кът от някое от тепетата или друго подобно място. Рендето също няма място на Главната! Предлагам кръговата тревна площ в градинката срещу четвъртък пазара, някой е предложил кръговото на Васил Априлов, защо не, ако е възможно... Има достатъчно изоставени места, които имат нужда от съживяване, за да струпвате щяло и нещяло на централната улица. Вземете я довършете преди да я "украсявате"!

ioaniki написа на 14.11.2011 г.:
Ами Бика, както и останалите склуптури, които бяха поставени преди време по Главната придаваха европейски облик на града. Да не забравяме, че сме кандидати за Европейска столица на културата. Друг е въпросът, че същите, особено Бика , бяха обект на вандализъм и трябва да се помисли за подходящо място с цел опазването им. Според мен трябва да се възстановят и да се поставят отново на Главната. Дори и "Рендето" като се замисля не ме дразни толкова с неугледността си, защото в горещите дни е приятно да се минава покрай подобна водна атракция /фонтан ли е, каскада ли е, не се знае/.

Веселин Пд написа на 14.11.2011 г.:
Аз пък съм против комисия от 10 или колкото и да е човека да решават такива неща. Щом нещо предизвиква такъв интерес и отзвук у пловдивчани, то пловдивчани трябва да имат правото да решат дадат мнение по въпрос, а умният политик ще се вслуша в мнението на гражданите. Защото аман от изкуствоведи. Те си имат техните галерии и места, където да се изявяват. Градът е за хората и трябва хората от града да го харесват и да се гордеят с града си.

snezhatodorov написа на 14.11.2011 г.:
На мен и "бичето" и "рендето" ми харесват и мястото им е на центъра на града. Но най-добре е да се направи една комисия от 10-на човека:художници и архитекти, които компетентно да решат местата на скулптурите. Във всички европейски големи градове има такива скулптури и те са в центъра на града, а не например в Столипиново или на гребната база. Вече 80% от тук пишещите сигурно са пътували из Европа и се чудя освен магазините нещо друго дали ги впечетлява.

Теодор Джелепов написа на 12.11.2011 г.:
Не е лошо бичето, да го оправят и да го върнат някъде на главната, примерно на мястото на рендето..

ivailovv написа на 12.11.2011 г.:
Малко е грозно но е направено. Похарчени са доста пари. Нека не рушим , да си седи.

psychedelicT написа на 12.11.2011 г.:
Вместо да махат незаконните постройки в циганското гето те кво правят..Тая власт ще ни закопае много години назад..



aa написа на 12.11.2011 г.:
"Рендето" би могло да се постави на колелото на бул.Васил Априлов и бул.Любен Каравелов, размерът му е подходящ за мащаба на това колело. Естествено, ако поставянето му някъде е свързано с много пари, би било добра опция и да се върне за скрап...

Евита Л написа на 12.11.2011 г.:
Кмете, кмете..... ГРАДИ, НЕДЕЙ ДА РУШИШ!!!!!

darae написа на 12.11.2011 г.:
много ми харесват всички неща ,които правят града ни различен и интересен не само за нас,но и за гостите на града ни.Всеки е видял как се снимат пред тях и българи и чужденци.Освен това те са си произведения на изкуството и имат своето въздействие,затова аз съм ЗА да ги има !

BG_Lev написа на 12.11.2011 г.:
Бика да си отиде на предишното място!!!

HILLa написа на 12.11.2011 г.:
Предлагам да бъдат събрани всичките такива произведения на изкуството и да бъдена направен един арт парк, направен с вкус и да бъде интересен за всички, да бъде място за отдих забавление и срещи на познати и приятели, може да бъде направено в парк рибница той и без това е най- запустелия парк в града ни или някъде около центъра може и на радио телевизионната и там е леш всичко а е толкова яко горе и може да стане лудница

мюнхен написа на 12.11.2011 г.:
и двете да отидат пред хотел Империал

vul4eto написа на 12.11.2011 г.:
Разбира се ,че трябва да бъде махнато рендето дори аз се чуда как беше оставето толкова време на самияг център това е подигравка

nikodine написа на 11.11.2011 г.:
И бика и рендето да се махнат, грозни дела на пияно грозни хора! Нито вид нито нищо, българските изкуствоведи са много далеч от модерното изкуство колкото и да се опитват, все пак дори модерното изкуство трябва да мяза на нещо, да има приличен и приятен вид а не просто пръкнала се идея на някой УМ някоя вечер натряскан в Найлона!

Алимжан Тохтахунов написа на 11.11.2011 г.:
''Рендето'' го дайте на Петя Гогова да си стърже петите, че за пемза може да не е чувала ! А може и доматите да си стърже, като се прибере у дома на село?

Botevista1912 написа на 11.11.2011 г.:
Подкрепям nedko62

nedko62 написа на 11.11.2011 г.:
по добре в хотел''империал''

p_pandjarov написа на 11.11.2011 г.:
и аз съм съгласен с идеята, бикът да се премести в градската градина. А колкото до рендете, не смятам, че трябва да се маха изцяло, само да се премести.

Страници:1 2 3Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: