ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Чистотата на Пловдив

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Пловдив - 1во място за най-мръсен град в ЕС
Xena написа на 28.08.2010 г.:
Да, малко са зелените площи защото застряването е прекалено. Разреши се да се строят кооперации в градинки. Пример-кооперацията която беше посторена на бул.България до очната клиника.Тове беше градинка,кой даде разрешение да бъде унищожена и затроена?!И на други места има подобни. И още един въпрос, който доста хора тук повдигат, но отговор така и не се получи от общинарите. За парк Лаута, защо не се полагат никкави грижи за него, защо се занемарява, тенденциозно ли е това? Да не би и там да се гласи застрояване??

Austin Powers написа на 25.08.2010 г.:
Зелените ни площи са малко. А това е АБСУРДНО при положение, че сме най-гъсто населения град в България, т.е. много хора плащаме данъци и е редно и малкото зелени площи да се поддържат както трябва. Освен това начините на чистене на греда са абсурдно назаничеви. Лично според мен (като непрофесионалист) това са единствените проблеми, които могат да бъдат решени много лесно.

qtalk написа на 25.08.2010 г.:
Че много неща в града ни не са както трябва (безработица,градски транспорт,медицина и пр.), но трябва ли и да дишаме най-мръсния въздух ?? Нали и управниците дишат същия въздух и позволяват да тровят дробовете на децата им ? Колко често виждате коли на чистота да мият прашните улици?? Само с метене не може да се изчисти всичкия прахоляк,който дишаме !!! Сутринта като слизах от Родопите по пътя за Пловдив и какво да вида целия ни град сивее затънал в прахоляци,с които се тровим всеки ден .


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: