ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Въпроси и отговори към кмета и общинската администрация

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Какъв европейски град е Пловдив без разписание и карта на градския транспорт по спирките???
Rolf написа на 16.10.2011 г.:
Разписание на автобусните, тролейбусните и маршрутните линии трябва да има, както на самите спирки, така в превозните средства и евентуално в сайтовете на транспортните фирми. Живеем в един много насран град и ако Славчо остане кмет за още 5 години, значи нищо няма да се оправи. Всички транспортни фирми и общината образуват една голяма транспортна мафия. Гражданите нямат право да знаят, кои линии се движат и кога се движат. Вторият по големина град в б-я е просто жалка работа в това отношение. Вчера съм чакал 4-ката на Хебросбус 30 минути на спирка в Тракия, защото само тя ми върши работа до Кършяка. На указателната табела (която беше поставена някъде на около 20 метъра от спирката) пишеше, че интервала за движение на тази линия е 10-12 минути. През тези 30 минути не минаха нито маршрутка 19 или 5. Ясно е че за управляващтата вихрушка в Пловдив е важно да се движат таксита, да има стоянки за тях и ако може останалия транспорт да изчезне. Ама за таксита няма пари!

Георги Пашев написа на 15.10.2011 г.:
Лесно е да плюеш, че имало проблем със спирките, но без пари е трудно да се направи нещо по въпроса. Б Б е бил кмет на Шопско и затова там отиват повечето пари в държавата. За Пловдив: само софийски боклук и нищо друго, та камо ли спирки, табели и т.н.

Pigeon написа на 14.10.2011 г.:
Най добе е да пътуваш с тролей, минават сутрин и после вечерта

HitEmHigh написа на 03.10.2011 г.:
В София дето са 2 млн. са решили тоя проблем от има няма 10-тина години вече, тук не стига, че похарчиха сума пари за табели, ами всичко си е пак същото! По неиформиращи табели нямаше как да направят!

eli_ana написа на 03.10.2011 г.:
тъкмо сложиха табели по спирките и вече информацията не е актуална

Rezon написа на 29.08.2011 г.:
Пътувах с автобус на Чолаков по линия 99, в който климатикът бил развален! Попитах кондурката кога пък точно се е развалил, отговорът й е класика: ами в 11 часа отказа!? Лъжат ни нагло! Автобусът е с № РВ 8261 МС, кола 330 при тях.

eli_ana написа на 25.08.2011 г.:
Най-после видях табела на спирка в Тракия - срещу хлебозавода можете да получите информация за номерата на преминаващите автобуси. Посочените интервали за преминаване на автобусите обаче са дадени в, меко казано, некоректни. Какво означава интервал 14-20, за делник или почивен ден, за натоварен или ненатоварен час на деня? Може да звучи глупаво, но аз искам да видя на тези указателни табели не интервал на минаване на автобуса, а точния час по разписание за конкретната спирка.

Rolf написа на 19.08.2011 г.:
Къде са спирките? Тук таме има сложени заслони, които не съвпадат местата за спиране на автобусите и тролейте. На спирката пред хотел Марица хората ги вали дъжда и снега, защото иначе ще се загрози гледката на ветко. Ако сложат разписание, кой ще го спазва? Може би само автобусите на "Хеброс бус". Качеството на услугите в града е под всякаква критика, пък и как да е с този болнав кмет, който тракийци ни избраха преди 5 години.

CAB написа на 17.08.2011 г.:
отговор на въпроса -> какъвто кмета такъв и града :)

Teofil написа на 14.08.2011 г.:
Какъв Европейски град може да бъде Пловдив,след като 67 год.Социалистическата мафия разграби и продаде всичко държавно и човешко. Минете през подлеза до гимназия Пейо Яворов и даите класация за Европейски град.Абсолютно отвращение.И ние ще си дадем гласовете...НИКОГА.

Боила написа на 21.07.2011 г.:
Де да беше само това /макар, че е много важно/!!!

През мандата си С(Г)лавчо подари на комуноидите /разбирай КаГеБистите/ не само властта в общината, но и много тлъсти хапки от уж направените обществени поръчки!!!

То не беше ПАНАИРА, СТАРИЯ ГРАД, не бяха горива, запълване на дупки, основния ремонт на бул. България, автобусни линии, апетитни места и т.н.!!!

Не нито нормално, нито морално да назначиш за управляващ европроектите бившия данъчен шеф, изгонен от данъчното за корупция!!!

Затова и града ни не се възползва от европари, като няма свястни проекти!

В икономическо отношение, а и като цяло Пловдив беше задминат от доста други градове!!!

Смятам, че трябва да се поиска сметка от С(Г)лвчо и да бъде изритан от кметското място!!!

Герито Атанасова написа на 14.07.2011 г.:
Tака е наистина няма такива табели,мен са ме спирали 4ужденци питали сме зашто няма табели и аз незнам какво да им отговоря.Който не е от Пловдив не може да се оправи.

vladi написа на 14.07.2011 г.:
Много много лошо положение за жалост е така няма спирки няма разписания няма градски транспорт след 21часа абе с две думи пълна трагедия.В София има едно предприятие което се нарича център за градска мобилност има и сайт там може да намериш разписанията на всички линии,метро,маршрутки,паркиране и много други неща,но пък за разлика ние си имаме едно така нареченото общинско предприятие организация и контрол по транспорта незнаино с какво се занимават,но най вероятно с всичко друго но не и с транспорта в нашия град.За голямо съжаление едвали ще ни приемат на сериозно като кандидати за културна столица на Европа.

exoll написа на 13.07.2011 г.:
Не само с градски транспорт има липса на на информация.Няма и указателни табели с имената на улиците и булевардите, а също и табели указващи изходите на Пловдив и съответните дестинации

maicheto написа на 13.07.2011 г.:
Дори Стара Загора ни мина !!! Браво кмете , принуждавате тези които не са от Пловдив , като доидат тук да хващат таксита и общо взето да не знаят къде се намират ??? Все пак вашата работа не е само да поставяте нови кошчета !


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: